Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROVALA (IZJAVA)ZA JAVNOST POCINIOCI SUOD PRIJE POZNATI POLICIJI I TUZILASTVU TE NIJE BILO POTREBE DA SE PRIVODE I ZADRZAVAJU JER JU UNAPRJED NAPISALI NEKOLINO \"BJANKO\" IZJAVA. GODISNJI ODMOR CE KORISTITI IDUCE GODINE U LJETNOM PERIODU U NEKOM OD ODMARALISTA PO IZBORU. VASA SIGURNOST JE U NASIM RUKAMA \"DODJITE DA SE DOGOVORIMO\"
Čak dvije bombe detonirale, a nijedna bačena na Alipašinom!? Pa šta je ovo ba, ovi iz staroga grada stvarno se igraju i provociraju, čuj da je opasnije u gradu neg\' kod nas....diskriminacija...selim u stari grad! :D
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
u kom dijelu kaandaahara su se desile eksplozije? ......pardon,.... sarajeva bliiskooistochnog
Ako su na SDA kriminalce bačene,neka su vala.... Kad tužilaštvo i policija ne rade svoj poso,narod će sam.....
..bao vam Betmen ma.m.u!
gdje su dzamije tu je i terorizam i korupcija. nista novo!! samo religiju pusti u sve spore zivota i imate hot party!
hitno bjezat iz ove crne rupe
Sta drugo ocekivati od ter-rista ....
Šipratija; Ciganija Ili Šošonerija ?
PA VI DOLE U T.EHERANU NISTE NORMALNI,PUNO PIJETE A MALO SE BOGU MOLITE!!!SRAM DA VAS BUDE!!!
Ma zna se, Dodik i Čović poslali nekoga da baci bombe, sram ih i stid bilo, što ne bacaju po svojim Laktašima i Širokom!
Ne znam zašto se od ovoga pravi vijest? Stanovnici Sadakistana (24 posto BiH, azijatski dio) bili bi olimpijski prvaci da se bacanje bombi i podmetanje eksplozivnih naprava uvede kao olimpijski sport. Zulum u genima, normalno da se pretvorio u terorističke sklonost, ništa čudno, ništa novo!
Mi iz pravosuđa smo za q...r....ac, kao i zakoni koje su donijeli debelguzani u foteljama. Danas sam sa jednim policajcem razgovarao i čovjek kaže da se nekima od strane pravosuđa namjerno dozvoljava da naprave veći broj krivičnih dijela pa tek kad naprave veliku štetu onda ih kao proganjaju. Ovo je van pameti. Koja smo mi i...dio....tska država.
u Kantonu Sarajevo, je ponovo SDA (STRAHO)VLADA na sceni...
to na skenderiji nijebila nikakva naprava vec je djevojka pala sa zidica
samo 2 bombe kako je počeo raditi trio fantastiko u našem gradu