Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pušku u ruke i dati mu reket kad dodže
Ovakve likove baciti u kaveze sa divljim zivotinjama. Nema smisla u zatvor - na racun drzave i gradjana ove zemlje, lezati i planirati novi kriminal.
Al mi se povraca od ovih lokalnih napuhanih kabadahija
Ovaj idiot je svakog petka bio u Prinčevoj džamiji na džumi. Povraćalo mi se kada ih ugledam, jer sam znao ko su. Nekolicina ljudi im ustane da ih zagrli i kaze sta ima brate i sl.fazoni. Zalosno sto noga takvih kroci u Boziju kucu.
Djeca Podrinja,al eto vidiškad ih nema po Tuzli uzvici nož žica...šta misliš da su ovi na slobodi,bil taj što je uzvikivo mogo i usta više otvorit il bi mu vilica visila do prsa? nemereš dva dobra sastavit
gledaj me glave hebo li ga babo kako ga ruznog napravi
Takozvani "Gagsteri,opasni samoprozvi likovi"!! Plase male ugostitelje gradom ucjenama i reketiranjem ,,,,izrabljuju adolescente i on bez cenera u depu da za njih dilaju,glume neke "jake "likove nazovi kafanske "divote",kada udu da ih se ko neko boji,,,al kad udaris na onog sto te ima u saci ovako to zavrsi kako ke pocelo u oci bozica prosle godine pa do danas , svi u cuzi sitniji od najslabiji!!
Dobro došao!
koja magistarska njuska,i on i ovaj muflon Kabilovic.10 godina reketare ljude po Tuzli,pucaju po ulicama i dilaju drogu,korumpirana policija ih hvata pa pusta kao zeceve.sad ce malo odmorit po zatvoru,trosit proteine,budzetske pare i bildat po teretani,pa onda opet na ulicu.nemojte da im suplemenata zafali slucajno iza resetaka,da ne bi visokom predstavniku pisali molbe
Kako dest rode od Rome i i tih vremena znaci 2000 pa sve ovamo.. Al kad udaris na onog ko te u saci ima ovako zavrsis mamnji od najsmbiji!!
@dino84 ma gori su ti sto im dopuste da ih reketare cim mu dode prvi puta treba mu metak u celo smjestit pa nek reketari mamu svoju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E poznavajuc pravosudje i tuzilastvo bih...kao i dallidu burzic.....ovaj covjek je vjerovatno zapjevao: MOJA KUĆICA MOJA SLOBODICA.
Grob te hebo ti spavaš na klixu🤔
Spavam sa novinarkama klixa...zato sam uvjek u top komentarima.