Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odgovor je poprilično jednostavan: prvo, zakon nije isti za sve, korumpirana policija ne radi svoj posao pogotovo na prevenciji, drugo, saobracajna kultura nula, kada te neko pusti pravo se iznenadiš, kada ti nekoga pustiš, hajvan iza tebe svira i grana rukama treće, mnogo smo drčni za volanom
Ne daj Bože nikom da se ovo desi, a hvala Bogu pa su samo lakše tjelesne povrede. Djevojkama želim što brži kako fizički, tako i psihički oporavak.
vjerovatno neki babin sin pa će proći sa usmenom opomenom Udario tri djevojke, pazi sad, na pješačkom prelazu, STRAŠNO
jest jest, babin sin vozi skodu fabiu
KIKSERcom Da si citao tekstove vidjeo bi da je ovaj tekst malo opsirniji i malo drugaciji od prethodnog teksta.