Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocelo je!
pocelo je a jos ni muzika nije pocela...
2/3 Bosne vozi čitavo ljeto na zimskim gumama koje su kao skije na +30°C a da ne spominjem najopasniju podlogu, malo nakvašenu.
Ne kontam iz kojeg pravca je SLIJETAO ovaj s passatom?? :))
Prokleta zemlja...
puna linija, krivina. odvažila se astrica pa počela izvoditi karafeke. nigdje tragova kočenja, lik prešao u suprotnu traku. svašta.
U co"eka je lamela ispala, "naci Boze
Dobro vi muslimanski fanatici, presvijetli vjernici, o vi prosvjetljeni ljudi, što nemate pametnijeg posla nego da sjedite kod kuće, hladite muda i kojekude komentarišete kao da je vaše mišljenje ikome bitno, ne vidite da je klizava cesta? Jel baš stvarno morate zaključivati sve unaprijed bez ikakvog razmišljanja. Blago nama, šta bi mi bez vas, prosvjetitelja, i 'vjernika' gdje bi nam kraja bilo.
a sto ti seres na usta kad imas guzicu
Serem ti se na to retardirano ime.
ovu astru sam maloprije vidio kako stoji na krovu pored ceste, cesta suha, idealna za voznju ali kilometarska kolona, hoce svi da pogledaju ko se to prevrnuo i sta je bilo danas prije 5 sati... sta ti je mahala
Da je još malo brže vozio, na krovu bi završio...
Kad vozis od kobilje glave prema vogosci pretezno auta poput golfa 2 idu 120 na sat i prestizu sve zivo. Sve do hifine pumpe nemoze vidjeti nigdje ziviog policajca ,covjek koji vozi normalno prepusten je budalama sa golf 2 na milost i nemilost.
Jah,bas.Oni sto divljaju pretezno voze maaalo bolja auta.
moj meho divlja sa mercedesom c klasa dizel
Mali oglas: Za samo 5 KM probajem baklave po kućama i javno tvrdim da je vaša bolja od komšinicine
dosadan si ko proljev s tim glupostima
Cudo Golf,ili poznat medju rajom kao Sedmi Jahac Apokalipse nije ukljucen u ovo... :D
@atheos Slazem se u potpunosti,al sam morao malo podjebavati Golf,ipak je to ikona jedna :)
pa zar nema nista smjesnije kad vidis lika kako se opasao Golfom 2-3 i kako se k*rči k'o da je u Aston Martinu. by the way kupujem golfa 3 da nalezem kokoši u njenu.
passat ćaća.