Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMANJI GAS KONJU !
@NTK387 c klasa...
a konju odakle onde pjesaci nije ih mogo od pjesackog do kraja stanice vuci pa da se samo povrijede
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sudeci po slikama ovo mi izgleda kao pjesacki nemar. Da je preko 60 isao, tesko da bi zivi bili. Udario ih je tamo gdje redovno imbecili pretrcavaju ulicu, a buduci da je direktno iza tramvajske stanice, rekao bi da su najvjerovatnije trcali da stignu tramvaj i da su covjeku pod auto skocili. Vidio sam to hiljadu puta, a kada ti neko iza tako izskoci, ti nemas ni vremena da pokusas zakociti.
@Regulator1 U situaciji u kojoj ti neko pred auto izleti ti nemas vremena ni da pokusas. To vrijedi jednako isao ti 30 ili 100. Sve sta mozes jeste pokusati naglo skrenuti.Druga je prica ako ti tog pjesaka vidis dok nailazis, ali kada odjednom izleti iza one trafike ili slicno ti ama bas nista ne mozes.
Vazda ce biti takvih karambola.
Pisao sam već, debosi su otvorili haman od Grbavice prolaz kroz semafore sve i kroz raskrsnicu na Socijalnom. Lov na žuto svjetlo kroz zeleni val. Nije prošlo petnaest dana evo nesreće. Ovim putem bih stijo zahvaliti nadležnima na posljedicama. Živjeli morončine!
Budala
Tipovi vozila problematicnih vozaca (ima izuzetaka): Golf 2 - kompleks manje vrijednosti, Golf 5 - umislja da vozi najbolje auto na svijetu, Alfa romeo - umislja da vozi nabrze auto na svijetu, Audi 3 - kompleks jer ne vozi 6-icu, BMW 3 kompleks jer ne vozi 5-icu itd.
Jel sinama sta bilo?
steta sto nije golf 2
O ovom je.enom gradu je mnogo lakše bitii debil i kreten nego insan.
U Dzalalabadu stanje redovno.
Nema dana da ne bude saobracajna neseraca u Sarajevu ili njih vise, ne kontam koji je problem, mislim ne radi se o nekom gradu sa par miliona stanovnika pa da se milioni auta krecu, i od 10 slucajeva 9 na toj cesti koja vodi ka centru i od 10 slucajeva njih nekoliko se zabije u tramvajsko stajaliste ili u tramvaj. Jako cudno.
Ne radi se nekom gradu sa par miliona , radi se o selendri sa nekoiko "miliona" seljacina i krkana koji ne znaju gdje bi sa sobom i koji misle da je voziti auto nesto kao biti astronaut. Vazni oni.
A što su iz Grasa fini, još se izvinjavaju. Jeste oprali tramvaje? :)
Сигурно је возач налетео на њему непознату материју под називом вода и одмах изгубио контролу.
Nestalo goriva sto je nasuo za cenera, pa probao po sinama... klosar jbg
Znate li vozit’ majmuni majmunsk!!Pa se čudite što malo mal neko gine, haj što ćeš sebe ubit, nego ćeš druge ubit!
Rekla mu treba, prethodno iznervirana, jes to pi*ka, ne smijes na gas
Dva najveca zla: 1.polozi na stelu 2.podaj mu jako auto Jos ako ima hajvan srecu smrce ko je ko on