Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jašta, potrčite vi da javite iako znate samo da je bila nesreća. Ni inicijali, ni vozila ni ništa. Pa ti obični insanu razmišljaj je l ti dijete živo, je l ti sestru udarilo auto...
bitno je da su oni napisali, sad koliko je sta tacno, gramaticki ispravno to uopste nije bitno! Najvaznije je ko ce prvi sta objaviti!!
Jebo vas vase vijesti, ovo ko da se neko zajebava, tri recenice napisane i eto je VIJEST. Prvo skupite informacije pa onda objavite vijest, ovako je cisti amaterizam..
gospođo ja samo čitam viiijest, viiiijest čitam! da Bog da je nikad nisam pročito!
Ako bude musliman za volanom, onda je terorizam 100%
Haube i karambolke , povoljno [email protected]
Terorizam sigurno
sta ce idioti kad ne postuju prvenstvo prolaza i ogranicenje brzine i jos ne gledaju imal ko da je proso kroz zuto na kratkim semaforima nego samo gas ko da su sami na cesti,svugdje u svijetu se usporava na raskrsnici samo se ovdje ubrzava da ne bi slucajno koga pustili da prodje
sefte.
i njih iznenadio snijeg
Ma kazite terorizam da nam bude lakse.
Pa mislite li vi objaviti tko je bacio topovski udar u tunelu Salakovac? "Kako saznaje FTV, Zlatko Humo priznao je bacanje pirotehničkog sredstva u tunelu Salakovac, koje je eksplodiralo ispred vozila u kojem je bio načelnik Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH Anto Jeleč. Humo je zaposlenik Obavještajno-sigurnosne agencije u BiH." Ovaj lik je sin Esada Hume, bivseg kantonalnog ministra u Vladi HNK.
Znao sam idmah da je neke budaketine sin u pitanju ...?!?
Danas citam zimske sluzbe u Sarajevu spremne,kod nas su samo kriminalci spremni ostalo sve drijema u svom buvljaku....
Stigla zima pamet u glavu i vozaci i pjesaci!!!
vidi pao snijeg :OO. u šta ja gledam da mi je znati.
igro euro truck simulator, pa se zagledo u ekran, a tamo mi fino vrijeme na cestama hahaha.. i ne pijem kafu.
teroristička grupa " Ćelava guma Golf2-dizel " ??
:)
Najgore regulisana raskrsnica + vozači koji ne poštguju signalizaciju i nije ni čudo. Čudo je da nema po 10 udesa dnevno na toj raskrsnici.