Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zuto vozilo iz pravca merkura presjeklo citavu raskrsnicu(6 traka) kroz crveno svjetlo bjezeci od policije,koja ga je zaustavljala jer je na izlazu iz Brcanske ulice uzelo pravo prvenstva drugom vozilu.
Kol'ko vidim suvozač nije bio vezan u Atosu pa je "blentarom "opalio u šajbu! Žao mi ga je, ali namjerno kažem "blentara" jer da je bio pametniji ne bi se teško povrijedio, možda nikako? Brz oporavak i pamet u glavu!
Kakva pamet bjezao od policije lega...
Života mi jel ovo mala Ajla 😟
zagledao se covjek u jedinstven slucaj gdje tipu na 2m od balkona prave nebodercinu pa spucao u banderu
trkaci nisu problem problem su stručnjaci tacka
Policajci su sve evidentirali i otišli u Zeku na kaficu da gledaju kako auta vise po trotoaru. Za očajnu saobračajnu nekulturu i situaciju su najviše krivi oni jer se ljube sa papcima i iživljavaju na običnom svijetu. Sve dok ne počnu više obračati pažnju i kažnjavati izuzetno bezobrazne vozače kojih ja pri prelasku raskrsnice vidim hejbet u 5 minuta ovdje ce biti sve gore i sve više žrtava. Mi smo po tome čak i gori od zemalja trećeg svijeta.
Zutom trebaju napisati i kaznu za parkiranje na zelenoj povrsini. Ej zuti zuti stigao te kruti
Zuti bjezao od policije pa ga stigao sivi u vrata... i na kraju obojica pobjegla iz zutog...
nek samo tramvaj radi hebo sudar
Da im dragi Allah pomogne da poprave auto, tko zna, mozda s njim zaradjuju hljeb i skoluju djecu u medresi, da im je dobra nafaka na dunjaluku i da kad umru idu u Dzenet. I da poprave blatobrane i haube na autu, i farove, Allah im pomogao.
A mozda bjeze od policije kao sto su sad...
Joj ko je radio policiji ove naljepnice serem mu se u usta!
Tamo se cesto desavaju saobracajne nesrece, nakon cega se otezano odvija saobracaj!
Tako je kad se kupi vozacka :)
Ovo novog sranja ??? In einer Zeitungsredaktion in Annapolis nahe der US-Hauptstadt Washington sind mehrere Menschen erschossen worden. Der Tatort ist der Newsroom der Zeitung „Capital Gazette“, sagt der zuständige Bezirkssheriff, Ron Bateman, dem Sender Fox News. Örtliche Medien berichten von vier Toten.Teilen
Ostaviti vozila jedno dvije sedmice na raskrsnici kao opomenu da voznja nije zajebancija.
Šteta na autima 2.5km