Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ces ispitivat vozilo..konzerva ko konzerva sa cetiri tocka..
Ovaj Golf 2 treba zabraniti ženevskom konvencijom. Najobičnija kalaja. Euzubillahi mi neGOLF 2 ni radžim. Utječem se Allahu od prokletog GOLFa dvojke. Kreativno, nema šta.
@MMB nema ovo veze toliko sa autom, jednostavno je toliki broj g2 na cesti pa svako malo g2 sudar. Kako nema ferrarija da se sudaraju? Pa nema ih 10 u drzavi.
Kakve veze ima auto sa pijanim drogiranim ili mangupom koji izigrava silu boga ti.Ne mlati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto ti je zivot.Sjede 20 cm jedan od drugog i jedan prezivi a drugi preseli.Laka mu zemlja bila!
Golf dvicu izbacit hitno iz saobraćaja, tvornička greška na svakom je da blokira jedan točak pri kočenju, a o sigurnosti no koment, vidi se na slici sve
Kakve veze ima auto koje vozis? Ovdje je samo sreca da nije potrefio nekoga 30m nize na ukrstanju sa M-17, gdje je inace trebao stati na STOP.
Drugi put danas suvozač preživljava belaj. Ista stvar i kod Punta prije par sati.
Neka je laka mu zemlja,saucesce porodici.Ne žurite ljudi!kod nas nije podneblje za brze voznje!
moja djeco zivot nije luda voznja..
@SoulOfMySoul bolje ja i drugi nego doktor s onim fenjerima iznad glave, il nedo bog goreg