Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cime ono pretice? Sreca nije kamion bio s druge strane.
bosnjo kad ga izvrne to nema ni u need for speed haahah
bosnjo kad ga izvrne to nema ni u need for speed haahah
Jest ga parkiro 😊Samo nek je ziva glava.
LJUDIH MI JE ZAO ALI STO SE TICE OVE TABLE NA CIRILICI E VALA SVAKA MU CAST KO GOD JE RAZVALIO.
Klasični predstavnik Bošnjaka - multietničara. Šta bi ti, da putokazi ka crkvama budu na latinici? Sreća pa vas ima puno takvih, da ne zaboravimo ko ste i šta ste, da zajedničkog života s vama nikada neće biti.
@dedurina POPRAVILU U SVIM DIJELOVIMA SVIJETA SU NATPISI NA ONOM JEZIKU KOJI GA SVI RAZUMIJU A NE KO KOD NAS U BIH NEGDJE NA LATINICI A NEGDJE NA CIRILICI NEMAM NISTA PROTIV CIRILICE TO NISAM REKO TO STO SE MENE TICE MOZE SE UPOTREBLJAVATI U CRKVAMA I SL AKO JE TOLIKO NUZNO ALI U JAVNOSTI TREBA SAMO JEDAN JEZIK DA POSTOJI PA ZAMISLI DA KRENU I HRVATI SA SVOJIM HISTORISKIM RUKOPISIMA PISATI DOLE PO HERCEGOVINI ILI ROMI KAD BI REKLI HOCEMO I MI SVOJE NATPISE NA SVOM JEZIKU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji voze diplomatske sa 29 bojem?
Ono nisu diplomatske table, bec mozda privredne... Diplomatske imaju oznaku cd ili cmd.
NEKI ????? SA DIPLOMATSKIM TABLICAMA JE KRIV....pogledajte na kojoj je strani ulice....ako ima dipl. tablice misli da može jurcati....
Nisu u pitanju diplomatske table... Naucite razlikovati. Ne mora svaka plava tabloca biti diplomatska. Firme sa filijalama u inostranstvu mogu imati ovakve tablice.
Vozilo sa diplomatskim tablicama na pogresnoj strani kolovoza... Zao mi vozaca Kedija.
jedino ko je gori od bh sluzbenih vozača sa blinkerima su ovi sa diplomatskim tablicama, to je stoka samo taakva