Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garant je do taksiste. Toliko su bahati pojedini u voznji, ne bi me cudilo da je kroz crveno prosao.
A iskreno ljudi, svako vozi ono što može sebi priuštiti. Zamisli voziš e220, 2017, 4matic, i ideš "GLAVNOM" ulicom, i naletiš na rupu, haman, od mine ? A zamisli platiš registraciju i osiguranje 500KM, i svaki dan sipaš gorivo, i većina tog novca ide u državnu kasu, i onda stojiš na semaforu i vidiš kako čovjek sa kantom jupola, tj. katrana, hoda i "kutlačom" sanira cestu. HE HE HE
Nema povrijeđenih, ali nek ste vi blokirali saobraćaj.
Ovo je jedno od kaoticnijih raskrizja u SA. Mozda bi rjesenje bio kruzni tok s pothodnocima, nesto slicno onome (premda manje) sto se trenutno gradi kod najkaoticnijeg kruznog toka u ZG, tzv. Rotor... Mozda bi se i tu moglo nekako iskombinirati da protocnost prometa bude veca, a sigurnost vozaca i pjesaka kvalitetnija. www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=0TLFsJv8Qi8
Taksista se uvaljivo, garant
Gdje ce ko s dvicom
Pa kako vazda golf 2?!?!?
ne rade? pa guraj PM
Dvica je cudo
Ovdje je policija kriva. Ne smije se vozit po tramvajskoj ali to se radi non stop, a onda gradjani trpe jer ne radi prevoz.
to sto razvali golf dvica to vise majka ne sastavi
Dvojka, samo ih puštajte na tehničkom pregledu bit će toga još.
@Dr.mr. Hajde malo pogledaj situaciju...
Sta narod mora na posao nije bitno
Najveci mangup u gradu je Nermin Kljajic, samo pogledajte na Instagramu kako boks vrecu udara.
@SDAnehljeb jel to drkaš na njega
Svi krive dvicu a kao da ne znate kakvi su vozači taksisti. Ne bi me iznanadilo da je taksista prošao kroz crveno na semaforu.