Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate ovoj nestrpljivoj stoci oduzeti ličnu kartu a ne samo vozacku. To ne zasluzuje ni u sumi da zivi
stanicu je devastiro
Ima li ijedan dan da prodje a da ne bude nesreca u Sarajeu?
Nije to nestrpljiva stoka nego kreten,nema guzve u 1h nocu pa je kao nestrpljiv,ufuraju se kompleksasi u mercedesu pa jurcaj po gradu.
Komentator: Gajo Gora: Kao u Hrvatskoj, bubnuti krivcu 10.000 eura kazne i svakom sledećem, pa ce biti manje udesa
Projekat SANU je unistenje Bosnjaka. Zasto bi onda neko zaustavio ove krsioce saobracajnih propisa- Ubica. STOP!!! Nepostivanjem saobracajnih znakova, postajes potencijalni ubica... STOP!!! Prestanite da pravdate pilote, ubice po ulicama Sarajeva i cijele BiH ! STOP!!!
Nikad po gradu ne vozim auto..samo bicikl. Fukare vole auto, gužve, ljute poglede, a vole i nervozu pokazati. Sarajevom krkani kruže autima, parkiraju na trotoarima, nedao Bog da za svog uglancanog ljubimca plate koju marku parkinga. Bicikl i ljeti i zimi.
@Jajenaoko2x2 sve je to lijepo i zdravo, samo tek si sa biciklom ugrožen u saobračaju , majmuni-vozači automobila nemaju nikakve kulture kada su biciklisti u pitanju. Istina i biciklisti masovno prave jednu ogromnu grešku, ne silaze sa bicikla dok prelaze preko pješačkog prelaz.
ja ne znam sta je uslo u ljude...povampireni su totalno.
slikano toplomjerom
Sad će opet porasti kazna za ne vezanje pojasom.
logicno kad se prevrnes u terencu da ostanes na mjestu
Nije Mercedes nego Jeep Rubicon.
kupice babo drugi mercedes
džip marke Mercedes
@drugi profil da, kao i digitron marke texas
dzip marke mercedes hahahahahahahahahahaha tojota marke volvo oce li ikad iko.pitat ove nounare u koje su oni skole isli
Jeep je brend naziv za veca auta je SUV
Žurio u biblioteku!
Svakodnevne saobraćajne nesreće su samo posljedica svjesnog i nesvjesnog ali stalnog kršenja propisa od strane većine učesnika u saobraćaju... naši timovi redovno bilježe manje ili veće prekršaje na cestama a tanka je linija od "običnog" prekršaja do nesreće: https://www.youtube.com/BalkanDashCam
@BalkanDashCam I šta nam je sad činiti, da svi stavimo jebbene kamere u auta i snimamo sve oko nas, u šta se ovaj život pretvori jbt
Ne brže od života!!!