Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne moze se preticati sa 1.6 ili 1.9 dizelom budi frajer pa kupi bengu 3.0 ili merc ha ya i onda pretici,a ne pola minute pretice tobejarabi
Ne može cesta biti široka i dobra ko'lko smo mi glupi i nesposobni, na aerodromskoj pisti bi se sudarili sa 50 km/h na sat!
@sandor1 glupa ti je majka koja te okotila, zasto vrijedjas
"Sreca" pa na ovom djelu cesto prestizu..Ne mogu sacekati dio gdje su 2 saob trake u jednom smjeru... Kad ides iz pravca S.Kolonije i hoces na staru cestu uvijek moras moliti Boga da nekog "uzurbanog" lika ne pokupis
Kriv je izvođač, Na tom dijelu mora biti puna linija a nije. Iz pravca s kolonije ka hrasnici nema nikakvog znaka osim obaveznog smjera, vozac nije duzan zaustaviti auto a vozaču iz hrasnice je dozvoljeno da slobodno prestize i ako nije u mogućnosti se uvjeriti da to moze sigurno obaviti.
to je onaj dio ceste sto se gradi vec 10 godina a dionica vrlo mala svaka cast...samo nek ne puca dobro je