Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije nista za Big shit drzavu. Spremni smo mi i na puno gore
Primijetite da masa ljudi koristi mobitele dok voze. Pišu poruke ili ga fino prislone na uho i još iskrive vrat da ga pridrže na ramenu, ako usput još čačkaju po radiju ili pale cigaru. Dodajte uz to brzinu, snižen nivo pažnje, a nekome i koju čašu alkohola, i eto vam problema. Ista stvar i sa šminkanjem, hvatanjem i traženjem nečega što je ispalo. Okretanjem da se nešto dohvati sa zadnjeg sjedišta i evo rezultata. O drogama ne treba ni pričati.
brz oporavak L.D
Jel ovo hankin mali došao da nas obidje...
Sveje to drogirano, ba. nemereš ulicu preć a da te hastra ne uhvati.
Cuvajte se ljudi, ovo je vanredno stanje!
Danas oko 8 sati je ova budala na sljedecoj raskrsnici poslije ove gdje se nesreca dogodila,dok sam vozio uletila nama sa lijeve strane dok nam je bilo otvoreno zeleno svjetlo za nas sto idemo pravo i sekunda je falila da udari mene,srecom nije,kasnije prolazim istom cestom i vidim ovo,zaista ne znam na cemu je ovaj idiot,jedno je sigurno a to je da ga treba zestoko sankcionisati,prosto je nevjerovatno ko sve ima vozacku !
@ Zeljoo1921 Hajd' ti nama sad' objasni, kako da ti povjerujemo, a da 'možda' nevinu osobu ne uvališ u belaj!?
@Stellawho Ma ne zanima me hoces li ti povjerovati ili neces ja ti samo kazem da je upravo ovaj lik sa istim dzipom par sati prije nesrece divljao po ovim ulicama,s obzirom sta radi nije ni cudo da se ovo desilo,zaista mi je zao pjesaka kojeg je udario,nadam se da ce sve biti uredu,ja dugo vece budale nisam vidio,nadam se da ce mu oduzeti vozacku na sto duzi period !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
problem ove raskrsnice je u tome sto se crveno za vozila ne pali u isto vrijeme na obje strane,vozila koja dolaze iz grada imaju otvoreno zeleno svijetlo 5,6 sekundi duze nego vozila koja dolaze iz pravca Dobrinje,tako da pjesaci kada se zaustave vozila iz pravca Dobrinje krenu prelaziti ulicu misleći da je crveno i za vozila iz suprotnog smjera.
Za tačnu informaciju scima je bilo zeleno samo što je Đip udario u ogradu dok je izbjegavao drugo auto koje je skretalo a nije niko prošao kroz crveno
naslov sugerira da je namjerno udario i pješaka i ogradu... eee eee
je li kaznjen pjesak radi izazivanja nesrece? pod hitno ga kazniti sto ga je jeep udario.
kako letimo i jedne druge ne cijenimo u saobracaju ovo mi postaje normala!
Bravo mazlume!
Daj Bože da niko nije smrtno stradao.
Svakodnevnica nazalost.