Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgore od svega je kada inzinjer saobracaja napravi ovu katastrofalnu nesrecu gdje su svi povrijedeni 4 u vectri i vozac skode i prevezeni u Zenicu a ne sarajevo
S obzirom kakvi vakuumi u glavi voze auta i imaju vozacku, i na kraju krajeva, kakva se auta voze, ne cudi me ovoliko nesreca. jbg, nije za svakog ni volan
Gdje su oni sto stalno pisu da se udesi desavaju radi losih cesta ???? 99% udesa se desi, jer majmun sjedi iza volana!!!!
Danas svako upravlja vozilm,ovi sto voze oprezno djaba,kada ovi sumaheri imaju po BiH,i eto dan za danom se gine i gine,i ove se vijesti citaju. Povrijedjenim brz oporavak.
Najgore je sto ovi sto ludo voze ne ugrozavaju samo sebe, nego i sve oko sebe. I ja zelim brz oporavak povrijedjenim.
saobracajne nesrece dodju kao vijesnici proljeca... malo vise opreza nije na odmet, povrijedjenim sto brze ozdravljenje
grahnulo sunce...digo se pritisak omladini i pogotovo ovim majmunima kara...loša auta i neznanje voznje a pogotovo neiskustvo u brzim voznjama i voznjama auto putem...i zato imamo zemlju sa najvise saobracajnih udesa u evropo po glavi stanovnika!
Bosna Bošnjacima. I Bosancima.
Bosna Bosancima a bosnjacima hrvatim i srbima vruc na ruke...