Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji mogućnost da se auto zabije u bankinu. Vjerovatno se misli na odbojnu ogradu, ali kod nas policija ne razlikuje ova dva pojma. Bankina je neasfaltirano proširenje sa lijeve i desne strane kolovoza, i u nivou je s kolovozom. U bankine se postavjjaju saobraćajni znakovi, odbojne ograde i ostala oprema puta.
Moze biti i asfaltirana ali vecinom nije. Samo kazem.
Kako kad imaš odvajanje bankinom za zenicu i mostar
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Preksinoc javljam gospodinu na naplatnoj kuci da nije ociscen snijeg nikako na autoputu jer samo naletis na dio autoputa pokrivenog snijegom - kaze ma niiiije moguce!
Gdje god se ne placa cestarina stvaraju se guzve.Tako se i na ovom dijelu ne moze voziti od lokalaca sa Golfovima dvicama i tricama gdje ulijecu k'o padobranci. Samo naplatne kucice i izbjeci ce se slicne situacije za naredne decenije.
Ne znam kakav je fazon objavljivati slike smrskanog automobila, da porodica gleda...
Izlazne trake uske a iscrtane širokim i kratkim linijama
Ne znam sta je gore, tipkanje za vrijeme voznje ili pijanstvo.
Iz pravca Sarajeva gdje se odvaja za Mostar i Zenicu treba postaviti bolja obavještenja znakovima
ma zensko ko da gledam brz oporavak
Koja petlja? Hahhahah
svi znaju da nema policije i da je izivljavanje na autoputu, vozi koliko mozes i kako hoces, nerjetko sam gledao preticanje zaustavnom, sa strane ljudi cekaju kao da su autobuska stajalista
Evo ja se često vozim s ovo malo autoputa što imamo, nikad ništa slično nisam vidio, niti se brzo vozi.
Izgleda da se ti autoputem još provozao nisi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)