Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teska seljacina. :)
Ti i tvoja tetka ste papci, dosli, i seljaci
@moja_tetka pročitao Trnovo pa je odmah seljacina, a da je nesreća negdje u Sarajevu bilo bi neki dosljo. Jer je očigledno neko pravilo da samo čistokrvne sarajlije znaju voziti.
Kockasta glava u golfu, nema zakona da takve pokori i emancipuje
vidio sam ga neki dan,krkan divlja li divlja.
Neće njemu niko govoriti kad će on preticati 👏 Seljačina no1
Taman i ovaj drugi sa golfom koji je u pozadini hoće glavu da izgubi!
Hija miško hija
Sto puta mi se desilo da prilikom sasvim regularnog preticanja na isprekidanoj liniji, vozač vozila kojeg pretičem, počne da ubrzava. To Zakon zabranjuje, ali pokvarenom karakteru čini zadovoljstvo!
Kako ova moderna novija vozila nemaju pokazivace ... skoro vecina iz vana koja dodje skrece, pretice bez njih, da nemaju ta vozila umjetnu inteligenciju pa komuniciraju izmedju sebe a mi levati ne znamo pa neopravdano reagiramo .... moje vozilo i ako relativno mlado nema tu mogucnost ...
Zabranjeno je preticati cijelu kolonu..
Prvo 90 % vozaca ne zna zapoceti odraditi i zavrsiti radnju preticanja.Radnja preticanja se ne radi ako planiras proci veci broj vozila ma koliko ti motor i vozilo jako bilo. Vozila koja pretices moraju blago usporiti a nikako ne ubrzavati jer po clanu zakona moze io naj kojeg pretices biti kaznjen jer te ugrozava svojom radnjom ubrzavanja .itd itd
imaju oni kad ih pretices dodaju gas da ga nemozes preteci samo dok se nekom poprijecim ispred i zapalimi njega i auto
jeriii dizeeel?
Da ima autoput guzve ne bi bilo
pa kud na lijepi Bajram zuris?
Objesit za damu idiotesa
Nek je ! Zao mi osobe iz suprotne trake. Ko god jurca i ugrozava tudji zivot i treba da zavrsi ovako