Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva poledica, je'l to samo njemu poledica bila a svi ostali prošli bez problema? Loše gume, mobitel ili je vozio brže nego što je to bilo moguće na tom mjestu u tom trenutku! Kakva poledica, nema leda ni u Sarajevu a ta se cesta nakon onog haosa neki dan sigurno održava kako treba...
Koji li su ovo stručnjaci koji su opalili minuse...? Oni kojima nije jasno da poledica, snijeg ili kiša nisu krivi ni za jednu nesreću već vozači koji se ne prilagode trenutnim uslovima na cesti kao i stanju vozila kojim upravljaju, prvenstveno guma! Neće isti automobil sa istim vozačem i u istim vremenskim uslovima proći istu krivinu istom brzinom na Tigrušama ili nekim protektiranim gumama, kao sa Michelin-om!
evo još jedan od onih: "nikad udarano, svi servisi rađeni u ovlaštenom, redovno održavano", a zračni jastuci ni na vidiku...
Nista zracni jastuci?
auto nikad udarano, voženo do trgovine, svi servisi u ovlaštenom itd itd..
SMANJI BRZINU STOKO, I NE PRETICI PO PUNOJ!!! PS KAD SMO VEC KOD MOSTARA JABLANICE I IVAN SEDLA, CISTITE LI TE CESTE DOLE, NEMOJ DA VAM SE OPET DESI DA SNIJEG OD 5 CM ZAUSTAVI SAOBRACAJ 20 SATI!!!!!!!!
PROCITAH NEGDJE OVDE U KOMENTARIMA DA OPET NISU CISTILI I POSIPALI CESTU, KO DA SAM ZNAO DA JE TO PA NAPISAH OVO GORE, SRAMOTA I JAVASLUK I NESPOSOBNOST KONCESIONARA, SLUZBI ZA CISCENJE CESTA ILI KOGA VEC, DA VAM RELACIJA SARAJEVO MOSTAR TJ PUT M-17 BUDE POD SNIJEGOM I POLEDICOM A FURATE SE NA NEKE STANDARDE METROPOLE I SL SA OVIM STE SELENDRA ZESCA
sto se deres ba
ovdje puna počinje 100 metara prije i završava se nekih 400 metara poslije ovog mjesta. jeste pregledno ali je puna zbgog krivine.
Šta sad ti ko pametan,poznajes taj put..Pa kakve sad to veze ima gdje je puna?? Citaš li prvo nego sto komentarises,pise ti da je udario u brdo pored ceste..nit je preticao nit se zna jel brzo vozio..
@river_angler kako je npr udario u brdo. ograničenje 80. puna linija znači povećan oprez . treba li ti još šta dodati pametni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bio je sudar, zato što su se sudarili
sa lica mjesta.. lik nije preticao,cesta je zaleđena--služba koja odrzava ovaj dio M-17 nije posipala so predhodnu noć..i u grabovici jedno auto je proslo slicno samo sto je odbijeno od bankinu na drugu stranu..nisu uvijek vozaci krivi nekad je i do tendera ;)
@b1ackfie1der duboko izvinjenje al bit je ostala ista
@xerxes cuj nekad :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)