Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rijetka pojava na autobahnu sarajevo - mostar
Hajde sad,nagradna igra, koje marke auto sto se prevrnulo??
Kako se vozi ovom dionicom, čudime da ne nema više ovakvih dešavanja.
Vracam se ja s odmora u subotu. U Jablanici kisa lije. Vozim 10km/h iznad ogranicenja.To leti, prestizu me ko da vozim 40. I onda se cudimo sto je velik broj saobracajnih nesreca.
Mobitel u ruci = auto na krovu… Toliko puta sam bio zgrozen gledajuci taksiste ili vozace autobusa kako drze pogled na mobitelu 5 sekundi, a 1 sekundu gledaju kud voze. Tu drzava mora uvesti reda, uz rigorozne kazne.
Eh da mi je samo znati kako ga je uspio prevrnuti, e brate...
@gooUser1553879205 ide to lako.. Naletio desnim tockom malo brze na ivicnjak.. I nabio se na stijenu..
nista mu, sako zamjeniti retrovizor
ma ajde moze malo preko ogranicenja hh
Gdje u Jablanici ima most ? 🤔
pise ti i kako se zove pa pogledaj ;)
@GCMx64 Ne možem da ga nađem..
Nadam se da su putnici dobro... nažalost ovakve i slične stvari su svakodnevica na putevima u BiH i šire... ne kažem da je to ovdje slučaj ali velika većina vozača na prilasku tom mostu ne ispoštuje ograničenje brzine, i ovo nažalost nije prvo prevrtanje na toj lokaciji... a prema onome što su naši timovi zabilježili na putevima u protekloj godini veliki broj vozača i sa ostalim propisima ima probleme: https://www.youtube.com/BalkanDashCam
@BalkanDashCam ...imao je sreću da ga nije bacilo prema vodi jer se i to dešavalo. prebrzo je uletio u krivinu, pretpostavljam da je išao od Mostara prema Jablanici i to je ona krivina odmah prije mosta gdje je ograničenje mislim 40.
Trebao je citaoca policajac odmah sa strane zaustaviti i za koristenje mobitela kazniti. Kloc debilni...
Sad je before___!