Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprostite mi scruttura , ja sam koristeći Google prevoditelj . Bicikl je bio parkiran i automobil je baferovani . Dva Italijani su bili na motoru , srećom prošla samo nekoliko slomljenih kostiju .
Jedan se iznervirao zbog toga sto mora proci Medenu krivinu, a drugi zato sto ju je vec prosao.
preticanje u tunelu preko dvostruke pune linije je u bosni standard,jurcanje,cik-cak voznja po gradu,gazenje pjesaka,pjesaci ko ovce svi zajedno preko crvenog signala,jedinstvena saobracajna i opsta nekultura,dobro je iko ziv u ovom el doradu od drzave....
Luna.luna dobro da ti se nije ukazao Fap :))
u udesu učestvovali koliko se sa slike vidi rover,bmw i motor. u tekstu piše bmw udario motoristu. ne vidim razlog za napadanje motoriste ovaj put. ne kažem ko je kriv nego zaključujem po onome što je novinar napisao. što to sada niko ne napada vozače automobila
a ovo treće auto nako slupano
Da Nijemci obustavljaju saobraćaj zbog svakog udesa ne bi se isplatilo imati auto. Nema mrtvih,... ukloni auta i vozi dalje.
Najgluplja stvar koju sam procitao danas. Bilmeze, kako ce se uvidjaj uraditi, ko je kriv?
komentar u skladu sa nikom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
putnički automobil marke BMW i motocikl NE ZNAŠ KO SU VEĆE BUDALE.....ćelavi bemvejci ili tetovirani motoristi
Nek si se ti nasao da komentarises...
i rover....