Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi demokratije molim te, tip rodjen 1953 i pisu se incijali . Navedite mu imenom i prezimenom sve po redu unazad 9 koljena da se cjelo pleme obiljezi..!
Srbi napadaju sjekirama to su ti mestikosi Evrope zna se..
mozda mu se postar nasmijao,a znamo da je osmijeh najbolje oruzje, pa je ovaj to shvatio kao napad
postar mu zaboravio cek ponjet
Od sada poštari na motoru ko Švarceneger terminator, ono I'LL BE BACK!!!
kad postari idu u pemziju.. sa 70.???
Koliko ja znam u kruharima zive srbi, odnedavno zaostravaju situaciju u Sanskom Mostu, kada je onaj pjani srbin satr'o autom momka i djevojku na motoru. Samo dok ovi krajisnici polude pa ih sve do jednog ne povjesaju
slusaj jarane, mi nismo divljaci ali da sam bio na licu mjesta kad je pijani mamlaz udario momka i djevojku autom zgazio bih ga pa makar zaglavio u zatvor. Nasi policajci bi me uhapsili dok njihovi teroristi napadaju ljude i ubijaju na okupiranoj teritoriji i nikada niko ne biva uhapsen a jos manje osudjen.
obojica ranjeni.. jedan u rame, drugi u glavu
Napao ga je pravoslavac sto kliks to ne objavi? Napao ga je Bosko Utjesanovic poznati "merhametlija" u okolini.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/postara-napao-sjekirom-srpski-povratnik-psovao-mi-je-islamsku-mater
posao postara je postao opasan
Licno sam gledao kad na Aerodromskom u Sarajevu neki krkan prijeti postaru sto mu donosi neke poreze i kazne. Kaze, jos jednom donesi pa cu ti ja pokazati
muslimanska posla
Hajde ti sebi nađi neku drugu zanimaciju, ponavljaš se non stop ! Ili ne znaš šta drugo da napišeš, onda ti je bolje nemoj ništa !
gledaj ti koliko ima džamija i minareta. sanski most izgleda ko tvornica olovaka. samo šilji i slaži jednu do druge. toz na aparatima.
Nasikirao postara :)
moli se pucanstvo da ne skira postare
pa gdje ovo zivim
poštar sa 66 god?? Pa otjerajte to u penziju jeste vi normalni, kolko bi ljudi umiralo za njegovu platu
postari znaju sa zenama,to je garant neki ljubomorni manijak, sjekirom pokusao da dadne do znanja postaru da i on postoji.