Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle ljudima hrabrosti za ovako nesto, nikad mi nece biti jasno kako neko moze dici ruku na sebe, a tek na ovaj naciim. Strasno :-(
Muka čovjeka natjeras na nevjerovatne stvari. Sve frustracije kad se pomiješaju sa bijesom tad u mozgu dolazi do pomračenja uma, tad čovjek ili oboli emotivno, mentalno ili jednostavno explodira na naj strašnije načine kao što je ovaj primjer. Za jean dan čovjeka može zlo zadesiti i sve da mu pođe po zlu, zato nemojte pisati gluposti i šprdati se sa ovakvim stvarima!!! RIP.
Kakvo sprdanje daleko od toga, nikad ne bih mogla sa necim ovakvim da se sprdam. Potpuno si upravu, nevolja moze da te zadesi u veoma kratkom periodu, ali opet ja mislim da to nije razlog da se ovako nesto uradi. Zao mi je svakoga ko na to pomisli, a kamoli pocini.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haj barem se rijesio ove patnje.
nije skontao laksi nacin
Ima neko da napise pjesmu o ovoj neuzvraćena ljubavi