Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ima drzave sada bi se pobrinula za ovu djecu, a ovako jadna djeca kojoj je u ovoj situaciji najpotrebnija pomoc u bilo kakvom smislu.
I ovdje haman nase guzonje politicari...cim pucaju minuse na ovakav post.
Borio se da ishrani svoju djecu,da im kupi knjige i sveske, da ih odškoluje, da zaradi pišljivih 20 km nekome na dnevnici,dok naše glavonje jedu janjetinu, teletinu i bacaju kavgu medju ovaj jadni narod.Žalosno ali istinito i gletat ću čak što prije da odem iz ove zemlje,bolje da mi soli pamet neko sa strane,nego ove naše 3 budale..
Da mi je znati ko ti je udario minus da ga pojedem...pa zar i na ovakav post mogu biti minusi.
I tako je to kod nas inace guraju nazor i glavom plate,nazalost ali to je egzistencija za zivot
E tugo ....
pomozi.ba ....pokrenite akciju
A šta nam znači tačna adresa objekta? Krimosima incijale stavljate, a ovdje bi gaće istresli nekome.
Tuga i jad !
katastrofa da bog sacuva
Ne kukajte na politicare, vi ste ih birali, ili ste ih izabrali samim tim sto niste izasli na glasanje i pustili da mafijaske porodice, Age i Begovi, svojim glasovima, sa milimetarskom vecinom omoguce im da ostanu u foteljama, mrs Bagro nepismena, kada ce te pameti doci, pu.........
@SamoLjiljani --- Drži se ti Dode i ne baljezgaj.
Nazalost tako nam rade ljudi u BiH.. Vidjam covjeka na krovu bez ikakve zastite, nesto radi a upeklo 35 stepeni. Njemu da se 1 sekund omakne on ide laste odozgo. od zastite jedino kondome imaju u dzepu ako i to
ovaj guzove slika e svasta
zalosno
Jadna majko :(
Nije mi jasno čemu obdukcija.
...ubijen u pojam,jesi pametan u pm.Neko ubio čovjeka pa ga poslo da štema stubove da bi se na njega ploča svalila.U ostalom neću da raspravljam iz poštovanja prema djeci .
ZALOSTNO!! NEDAJ BOZE NIKOME