Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebalo mu je šestoaprilsku nagradu dat...
A sta je sa slucajem Memic ? Nek se tu sud pokaze na Budnji i Mutapki!!!! Ovaj Bahuna dobio za dva razbojnika 18 godina zatvora a Memic nevin ubijen a krivci se stite !!!
Sloboda Sadinu, ovo je stvarno previse, ubio ih je jer su ga maltretirali, treba mu obavezno slati novac da se pocasti covjek.
Tugo moja, covjek upucao dva olosa koja su ga maltretirala i pokusala mu ukrasti auto i nasilno uci u kucu, pa od strane naseg retardiranog pravosudja bude osudjen na ovoliku kaznu zatvora. Kako onda da ste jednom Spahovicu dali samo 7 i po godina? Imate li stida? Fuj!!!!
A tek ga bio registrovo
Taman kad izadjes bice blagostanje,plata 1400 eura i tako to..obećali ovi neki dan..
Bahuna dobi 18 god. zato sto nema stele u sudstvu , svi ostali kriminalci koji pucaju i ubijaju dobiju puno manje. Neka je Bahuna dobio 18 ali trebaju i ostali dobiti ovakve kazne.
Ovaj nema nikog, nije mu babo SDA glavesina zato je dobio ovoliko. Sto ne osudite ubicu studentica, onog krmka, sto ne rijesite ubistvo Memica...
Ovaj nema nikog, nije mu babo SDA glavesina zato je dobio ovoliko. Sto ne osudite ubicu studentica, onog krmka, sto ne rijesite ubistvo Memica...
U normalnoj zemlji bio bi oslobodjen. Branio je,,svoje,,. Neko vece,,kradljivci,,rafalaju na ,,policiju,,rane ih i nikom nista. Ako su bili u kradji auta,nije ga trebalo ni zatvarati.😋
najopasniji je onaj koji zna da je upravu i koji je cist,kada takvog napadnes onda si najebo‘
eh eto sta ti je droga ,narkomanije,kurcenje , ne realno stanje uma,pomracenje i tri mlada zivota su unistena,2 zauvjek i jedan eto ima jos 16 da odlezi al jbg kad odes u najljepsim momackim godinama i izadjes ko djuturum i nije neka slast al et.
Sadinu više niko nikad neće dotaknuti auto 100%
Dophizdilo sadinom maltretiranje!