Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako ovako ove diplomate iz State department-a odredjuju ko je sta za koga trebao i mogao? Kako oni mogu znati sta Kina zeli I zasto bi Kina to radila? Da dobije neke super poene ili bonus? Amerikanci poslali trupe u Evropu a kritikuju Kinu za nemjesanje? Dokle ovako?
Eh eto moji Ameri nema vise gdje hoćete i kako hoćete …
Stravična iščekivanja: 22.02.2022 isto sprijeda i odzada!!!
Stravična iščekivanja: 22.02.2022
našla se dvojica..jedan zločinac nasmijani drži 5.000.000 ujgura..muslimana u kazamatima, a drugi hoće da bude car velike rusije
to kaze zapad, isto kao sto su govorili da Sadam ima oruzje za masovno unistenje
Hrvatska nije samo hrvatska nego i bosnjacka drzava. Reci ce niste konstitutivni u Hrvatskoj, to znamo ali pitanje je zasto nismo!? Trebamo biti. Bosnjaci su dali vise zivota za Hrvatsku od broja katolika u Bosni.
Sve sto traze katolici u Bosni dajte nama u Hrvatskoj i rjesen je problem. Bosnjaci su dali rijeke krvi za Hrvatsku. Vrijeme je da ode Milovanovic a da na njegovo mjesto dodje Bosnjak, rotacija svakih 6 mjeseci.
Pročitaj Ustav BiH jedan od potpisnika je i Alija Izetbegovic
Jeste li vi u Srbiji, pozicija i opozicija razmisljali da Bosnjacima date poseban status, kao neki vid izvinjenja zbog zlocina i genocida nad nasim narodom?! Konstitutivnost, entitet, pogodnosti prilikom zaposljavanja, besplatno visoko skolovanje, stan itd
Srbija je u nekoliko vjekova protjerala oko 5 a ybila oko milion Bosnjaka. Da li se mjenjate Ili ste odlucili da nastavite kao do sada, otimanjem nase Zemlje i nasih prava.
Xiju bi ustvari i odgovaralo da Putko napadne Ukrajinu pa da ovaj, dok se zapad za’ebava sa njima, može napasti Tajvan.
Šta ga on ima nagovarati, pa dijele haman istu viziju uredjenja svijeta
Je l' me čuješ, Murate? — Ćujem, ćujem... — Murate, nemoj to raditi. Nemoj, ja te molim.