Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad nakon 6 mjeseci izadje iz bolnice bit ce taman zdrav da poroka pola komsiluka....:)
6 mjeseci.... Neki dan čitam status jedne žene na Twitter-u. Kaže : moja djeca neće znati boje vaše zastave. Sve više kontam da je žena apsolutno upravu.
Lijecenje 6 mjeseci dolazi u obzir ako uzmete cijanid kao glavni lijek za njega
Samo lijecenje ciklonom "B" u jednom od konclagera
Ta mjera se preispituju i u ovakvim slucajevima produzava svakih sest mjeseci. Zasto novinari namjerno uznemiravaju javnost svojim glupim pisanjem?
Nece ovaj izaci iz ludnice zadugo jer nece on biti pusten nakon 6 mjeseci nego ce mu se produzivati po 6 mjeseci i na kraju ce ostati trajno na sokocu.....
kad majka rodi svog ubicu
Bježat od ovog kad ogladni.
Pa eto, ako imalo dodje sebi u ovih 6 mjeseci, pustice ga na vikend, da "obnovi gradivo" ...
Sad pustite i tu budaletinu na slobodu,za par mjeseci,pa nek opet nekog ubije i pojede,košto ste pustili onog luđaka iz Konjica.
Sta mislite hoce li i ovaj poslije lijecenje ponovo nekoga ubit jer mu se cefnulo.
Svi kada zaseru se hvataju na stanje neuracunjivosti, isproban, uhodan recept na koji sud nema odgovor niti pokusavaju da promjene nesto