Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Vozačima se savjetuje da voze oprezno u skladu s uvjetima na putu" ... Pa da, vozač je kriv kad se odvali kamen i spiči ga. Zašto nisi vozio oprezno? Što uopće ti radiš autom na cesti?
sadake ovaj nedje dao,za sekundu zivot spasio
Bas sadake😊ne znamo sta nam zivot nosi.....sadaka je nasa zastita🤗budimo siroke ruke.....nek je ziva glava. A sto se tice ovog slucaja,pa ne bih se samo upišala u ovoj situaciji🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto vozacu novog auta lagano i jos dzeparca ako bude znao iskoristiti situaciju da tuzi i za stetu i za pretrpjeli strah i sok.
@DirektUbrain pa nije ti ovo njemacka
@DirektUbrain ako doceka presudu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niko onače ne kontroliše zaštitne mreže i ograde koju se za vrijeme Juge postavljene, često putujem i gledam odrone manje i veće samo je sreća da neko ne plati glavom a nadležni kad se desi nesreća nema odgovornost
Niko ne naplacuje osiguranja u BiH.Vecina misli da je to haram para :D Imam poznanika puno, koji kazu 'dobro je da je ziva glava' :))) Uz to da dodamo nase levate u osiguranjima...ne gine mu 1280 KM odstete :D
Balkan d.o.o
Rolling Stones BiH edition
Jarane, mijenjaj datum rođenja u današnji dan. Ovo ti je novi rođendan. A ovi idioti što nisu osigurali gradilište se neće proći dok neko ne pogine ovdje.
Svakodnevno vozim tom dionicom, pored magistrale grade autoput i na mjestima je blagi uzas, magistrala nije zasticena, par puta mi se desavalo da manji kamen završi ispred mene i drugih vozila, pa ti ako mozes probaj izbjeći. Dovoljno je vidjeti na koji nacin je pod navodnike zaštićena magistrala i sve je jasno.
Slazem se u potpunosti sa vama. Bas sinoć mi se desilo da naletim na kamen, nisam ga ni vidio na putu. Hvala Bogu pa je dobro prošlo.
Kvalitetno IZVEDENI RADOVI !!! Pa na većini DIONICA autoceste se stalno nešto POPRAVLJA !!!
Nedo bog.za malo pa na krov auta i tu bi vozač bio gotov.strašno.
Boze sacuvaj.
Kamen prekoracio brzinu, uslikala ga kamera😂😂😂😂😂
Dobro sam ja rekao. Jedan dana čitav autoput ce završiti u gradu. Usjekli sve živo što su mogli da usjeku, i vidi čuda počelo kamenje da otpada.
Cuj kamenje ,prije ce biti da je neka stijena
TUZI AUTOCECSTE FEDERACIJE!!
ovaj je negdje dobre vitre dao,hvala Bogu nije mu nista strasno
Stvarno šta auto traži na magistralnom putu ccc