Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak vise vjerujem roditeljima
Zato sto je MUP smece
@Namaz ili mozda zato sto su prijavljivali radi evidentiranja? Kakvog ba evidentiranja? Nije sportski ribolov.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dok su moju radnju pljačkali,dva policajca su spavala u autu 50 metara odatle.Ujutro u 7 došo mi jedan od njih i reko : opljačkani ste,hoćemo li zvat da pravimo uviđaj.Reko materi svojoj uviđaj a mene pusti na miru da sama rješavamo svoje probleme.Kaže on meni: nemojte tako,to se može shvatit ko prijetnja.Eto to je moje iskustvo s policijom.Podijelite i vi svoju priču.
Cugansko vehabiska posla.
Omar, mafijaški advokat, će to novopečenim kriminalcima sve srediti. Ispašće da nisu oni to uradili već neko drugi. Ispašće i da je policija lagala, da postoje prijave protiv baš tih nesretnika. Epilog, inicijacija mladih kriminalaca je uspjela, jer, ne možeš biti elitni mafiozo, ako nemaš ubistvo u svojoj karijeri.
Divlji zapad, najbolje da svako uzima pravdu u svoje ruke i da raspustimo nesposobni MUP.. mamu im *ebem kriminalnu, *ebala im auto-mafija sve!!!
Da bi zaprimili krivičnu prijavu protiv nekog NN lica, potrebno da prijava ima elemenata krivičnog djela, tj. da je u pitanju prijetnja po život ili nanošenje teških tjelesnih povreda, ostalo se smatra nebitno, te samo sačine službenu zabilješku. Iz navedenog teksta se tako i vidi. Tužitelj procjeni da li prijava ima elemenata krivičnog djela, ovdje je smatrao da nije bilo, i evo na šta ispade... ne daj Bože nikom!
Znaci majka je dolazila, prijavljivala, ali to nije proslo neku njihovu proceduru i sad se racuna kao da toga nije ni bilo? Vjerovatno su je otkacili rijecima kako oni tu ne mogu nista kao sto to obicno biva, dali joj neki "savjet" i rekli da dzaba ne prijavljuje i njene zalbe nisu uvodili u zapisnik pa se sad te zalbe ni ne vaze.
Tako sam i ja isto prijavio jednog covjeka da mi prijeti, kaze policajac uzeli smo podatke, zapisao sve na jedan blok. Nakon 4 mjeseca frajer u 12 sati dosao mrtav pijan i nadrogiran pred ulaz od kuce da pravi problem, ja ga prebijem. Dolazi policija kaze citiram: " nije te bez razloga napao, i ja zivim u mahali gdje ima puno pijanih pa me niko ne dira". Kazem ja njemu prijavljivao sam vam kad ono tamo nigdje nema zapisano da sam prijavio.
Nije ovdje čista posla ni jedna ni druga porodica...
je'l ga babo vehabija naucio da se u dzamiju sa nozem ide. Izgleda da se djeca pripremaju za buducnost. Nikada vas u EU primiti necet
Palicija naša smotana nesposobna
Rome vratiti u Indiju
@SDApapci ako osmanlije povuku svoje srodnike tko ce ostati
Pravda za cigane
Čitam na facebooku da ih je i vlasnik kod kojeg žive ono izbacio iz kuće razlog on se prepao od navodne osvete i od ljudi koji dolaze u posjetu kod te porodice i piše im vidim popularni ste na facebooku .
POGRESAN JE NASLOV U TEKSTU PISE DA JESU PRIJAVLJIVALI Daljim uvidom u službenim evidencijama utvrđeno je da se majka maloljetnih D.D. i E.D. u tri navrata obraćala u Četvrtu PU - PS Dobrinja u vezi određenih događaja - svađa i prijetnji prema D.D. i E.D., radi evidentiranja, ali ne i podnošenja prijave u skladu sa važećim procedurama. A USTVARI MUP JE SAMO EVIDENTIRO KO DA RODITELJI ZNAJU RECI E SAMO IH EVIDENTIRAJ NEMOJ PODNOSTITI PRIJAVU
A novinari lazu ovaj Silvio nema 27god.,vec je maloljetan... Znam ga jer mi je on jedan od onih koji su mi pokusali obiti auto... Onako ne izgleda osoba od 20god a ne starija
Ovaj ubijeni je djevojkama u maju pokusao oteti mobitel,pa zamalo tad nije bio ubijen... Spasila ga policijska patrola... Ni tad nisu nista poduzeli,pojeo vuk magarca... Zato policija nista i ne poduzima vec cekaju kad ce ili nekoga ubiti ili njega neko