Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Srbac\" se do 1969. godine zvao \"Svinjarevo\"
Dejan Jovicic Milorad Jovicic Slobodan Kozarevic Branimir Opajdar Zivko Bemtevic Danilo Krivisucic Marko Bikdodik i Branisvinja Volarevic. To su prava imena doticnih srpskih narko dilera...
ubiše dušmani i ovo malo poljoprivrede? Zar i ovo moramo uvoziti pored naše plodne , neprskane zemlje ,) ;) Trošimo domače ;) ;)
Srbac ili KRMAC vlaska posla .
pa ne na travu :((((
haha...pa to je prelijevanje iz bureta firme \"Sitna Buranija\"u Bure vlasnika makro-ekonomske distribucije sa etiketom firme\" Ti meni Ja tebi\" Buranija zrela za ubiranje i vlastodrzac buranije svoje Zezlo ispostavlja. Samo...dok pratite bljesak \"munje\" vi i ocekujete grom koji vam je poznat. Nikada se necete upitati : gdje nesta roba(\"Buranija\") i kako Gromovnik pohapa \"Buraniju\" Jok...vasa paznja je ne efektu bljeska i tu je sva vasa/nasa zabludjenost.
MAJKU LI VAM SARAJEVSKU BEZOBRAZNU
Daj vamo da zaliampa hahahah
naslov je komotno mogao bez \" odigrala se\" , sta vise \" odigrala se\" mi nikako ne pase uz zaplijenu, da je pljacka ili ubistvo hajde de...
Bravo !!! svaka cast....
Odoše Dodikova podsticajna sredstva sitne obrtnike...
umjesto da dobiju podsticaj od drzave, oni im uzimaju plodove njihovog rada
Nista novo u sumskoj...mito, korupcija, pljaha, sverc...bravo dodo turcine, dokrajci genocidnu tvorevinu..
jazuk
\"\"Tokom višemjesečne istrage bilo je 12 osumnjičenih, ali je praćenjem utvrđeno da tri osobe nemaju veze sa drogom, pa je zato akcija bila usmjerena na devet osoba\", naveli su policijski izvori\" obicnim rijecima troje ima debelu stelu.
Ovo me podsjeca na GTA:SA Shm.