Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stanje redovno sa maglom
netuguj ako imas za q5 neces ostat gladna :)
Pise se ne tuguj! Jesi li siguran da je Q5 kesom platila, ili ce ga otplacivati jos par godina? Kako bi se ti osjecao da ti neko ukrade nesto, zbog cega si se ti lomio da bih ga kupio?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ja grada i qurca.....a ljubomorne fukara ko u prići
Pa koliko smo mi retardiran narod citam i gadite mi se. Samo popljuvat nekoga ko ima vise?! Sta ako vozi zena Q5? Mozda nije novi, mozda je star 10 godina, al vama je i to nedostizno pa i to vam je previse, i to je kurcenje?! Meni recimo nije, evo ja mogu vozit bolje auto od Q5 starog 10 godina, ajde sad bacite salvu uvreda da vozim to s vasih ledja!? I vi imate vise od nekoga ko nema ni za kruh svaki dan, svako ima vise od nekoga. Potrudi se uzivati u tome sto imas TI, a ne sta ima neko drugi
Zar je moguce da su ljudi ovako pakosni?Znaci valjaju samo bijednici a sada vam valjaju i lopovi a pojma nemate ko je ta zena? U Sarajevu nesmijes vise ni kravatu nositi odmah si lopov!
Q5.... S KLASA.. . Toliko o oslobodjenje od Dunje
VLADARI FEDERACIJEEE DOLAZE LI OVE VIJESTTI DO VAŠIH UŠIJU. MOLIM DA SE POŠTENIM I NEZAŠTIĆENIM GRAĐANIMA NE UZIMA ZA ZLO ŠTO ĆE UBUDUĆE NOSITI ORUŽJE SA SOBOM. BILO DA SE RADI O PIŠTOLJU, NOŽU, SPREJU ILI BILO KOJOJ DRUGOJ VRSTI ORUŽJA ALI PRVA JA ĆU IMATI NEDŠTO ČIME SE MOGU ODBRANITI JER MENE U OVOJ ZEMLJI NEMA KO DA ZAŠTITI.
'fala bogu, tj. dragom allahu što nemam posla s takvim autima, abogme niti sa balijama, četnicima, ni ustašama! živijo fičo & partizani!! hu
Pa Neficu bolan dosta tvoje price konju jedan siguran grad pa majmune zuti zuto ti sve j...... Jesi normalan pa bolje nam je u ratu bilo
Odakle Q5 lafice.....koji su to talovi braco mila.....!?
Ovaj "pravedni" narod bi se napokon digao protiv vlasti ,samo u slucaju,ako bi slucajna prolaznica opljackala razbojnika
Kapetan BOSNA u narodu poznat kao Irfan Nefić će riješiti slučaj.
Debilka živi u kavezu od 47m2 a vozi auto skuplje od kaveza
Kupit će njoj njen Zike drugi, ovaj put Q-7 . . .
Ne brinite se Nefic kaze da je sigurnosna situacija zadovoljavajuca.
@Wolfix Ako imaju kapacitete da desetine patrola kruze gradom i policajci u civilu kada dolazi Vucic u Sarajevo, onda na isti nacin mogu i gradjane da stite od razbojnistva i klosara koji svakodnevno djecu i djevojke presrecu po tramvajima, stanicama i ulicama.
Kud mene ne zaustavi kako bi mu gurno cijev u usta do grkljana. Mangup zeni oteo q5 hjoooj hrkljuse
Neki imaju razumijevanja za kradju? Kazu kupice ona drugi auto! Kome kupit ? Opet nekom lopovu?
Ja bolesnih komentara.Pa ima li iko da je nešto pošteno zaradio.Eto im q5,odmah ga nakrala.Pa ima ljudih koji pošteno rade i zarade.Ne vise svi kao pojedini besposlicari na komentarima.Bolesno društvo, gdje ti samo uspjeh ne opraštaju.