Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paaa da je vozio skodu Fabiu ili slicno (sluzbenu naravno) ne bi mu se to desilo. Bilo bi dobro i narodu (jeftinije vozilo , vise budzeta u kasi drzave) i ne bi doslo do ovoga do cega je doslo. Jedna stvar mi nije jasna, Sluzbeno vozilo a dijete u njemu? Upotreba vozila u privatne svrhe? PS. Nadam se da je dijete ok poslije ove traume.
Je li Sarajlije znaju da postoji i opstina Istocni' Stari Grad i od cega je nastala?
Što bi on uopšte imao službeno vozilo? Ustvari, šta on uopšte predstavlja u državi? Kod nas je 95% administracije višak, država sigurno ne bi gore funkcionisala da se 90% adminstracije otpusti (u funkcionalnosti). Eto ti par milijardi godišnje. Al to se neće desiti dok se naš mentalitet ne promjeni. Svako žali na državne jasle. Kad ne bude niko želio to, za nekih 500 godina, možda nam u tom pogledu bude i bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo ima samo kod nas, službeno vozilo za jednog od vijećnika općine!!! Pa majku mu dajte jedno i portiru da se ne pegla sa autobusima i tramvajima, i da i on može svoju ženu i djecu da voza o trošku građana...
..zalosno je citati ove idiotske komentare ispod.. Covjeku dijete bilo u autu, prijetio im covjek sa pistoljem... a vi raspravljate odakle sluzbeno auto, i ko sta finansira.. Hvala bogu pa se sve zavrsilo samo kradjom,.. Malo se zapitajte kako bi vama bilo da vam bilo ko sjedi pored djeteta sa pistoljem u ruci, pa onda komentarisite na ovaj fuj debilan, idiotski, nacin..
Neka je vala uhvatio je sevaba za ovo
sto ga nije opalio koji put zguza pa da je uzitak kradje vozila upotpunjen ehhhhhh
Sve se vraća,sve se plaća majmune...eh koliko si nas puta prevario,ma nema ni broja,al nećeš više Boga mi...žao mi je zbog djeteta,al da budem iskrena uopšte ne vjerujem da se dijete istraumiralo,jer ne vjerujem ni jednoj riječi koju si rekao u izjavi...al kako reče neko prije mene,mali je ovo grad,isto kako smo otkrili da si nas prevario sa novcem,isto tako ćemo saznati da si imao tal sa ovim lopovom,jer si i ti ništa drugo nego jedan obični lopov,žao mi je što živim u ovoj zemlji u kojoj je skoro svaki političar isto sranje kao i ti....al roditelji su ti na svom mjestu,ne znam odakle ti postade takav...jad...
razbojnik oteo razbojniku ,.bio bi prikladniji naslov
ma koga boli K. sto su njemu oteli sluzbeni auto, ja stete u pm
I kaze Mile nema "njegovih" u Sarajevu, Sarajevo jednonacionalni grad, a jedan Dodik predsjednik opcinskog vijeca...haj neka Izetbegovic bude u Banja Luci predsjednik necega... ;)
neka proba oteti auto miloradu....
E sto bi im ja dao službene pasate, il vozi svoje il na tramvaj.
Vazna napomena! Slika je uljepsavana u ppsljednoj generaciji photo shopa, na slici je radilo 47463 strucnjaka prije nego je objavljena... :)
a šta onda vozi presjednik skupštine grada - F16
kUD TI NIJE UZEO KARTICE I PINOVE , ZAVEZO TE I DIGO TI SVE LIMITE KRETENU. JOOOOOOOOOOOOOOJ JES ME IZNERVIRO PAPAK
pa bi ja i ti to vraćali !
KOCKONJA ŽRTVA? , MRŠ LOPOVE , JOOOOOOOOOJ JES ME PAPAK IZNERVIRO
PAPAK MIJENJAO IME 2X , KUD GA KOLEGA NE PREBI KO VOLA , JOOOOOOOJ JES ME PAPAK IZNERVIRO.
VIDI MU VUŠEGLA , NEANDERTALAC PRAVI , JOOOOJ JES ME IZNERVIRO PAPAK