Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pola grada ne zna se potpisat,ali svi znaju krast...
" Ili naucis u skoli ili ucis krasti ... " ;)
Drzava u kojoj niko nije kupio bejzbol palicu zbog sporta.
ZNATE ZA AKCIJE TREBEVIC, KAMEN ITD 2011/12 GODINE. U NASTAVKU TEKSTA I LINKOVA NA KOME BI POLICIJA TREBALA DOBRO DA PORADI CETE MOCI SAZNATI APSOLUTNO SVE!DA SE ZNA (KOLIKO KRADJA JE BILO U POSLJEDNJE VRIJEME PA TO NIJE SLUCAJNOST TO NISU SITNI LOPOVI TO JE OBUCENA KRIMINALNA GRUPA OD KOJE JE VEĆINA PUSTENA NA SLOBODU 7 MARTA 2013 GODINE. OVO SU IMENA LJUDI KOJI SU IZVRSILI SVE KRADJE VOZILA U PROTEKLOM PERIODU! POD 1. "Pripadnici grupe djelovali su organizirano i udruženo na području cijele BiH, i zajednički otuđivali putnička motorna vozila na području gradova Sarajeva i Mostara, koja su potom prebacivali do iznajmljenih garaža. " http://www.klix.ba/vijesti/bih/potvrdjena-optuznica-u-predmetu-semsudin-hodzic-i-drugi/111221169 POD 2. "Dana 7. marta 2013. godine doneseno je rješenje o ukidanju pritvora" http://www.sudbih.gov.ba/?opcija=predmeti&id=653&jezik=b POD 3. OVDJE IMATE APSOLUTNO SVE: http://www.vecernji.ba/vijesti/krali-vozila-mostaru-sarajevu-ih-klonirali-clanak-358898
treba mamu ministru sigurnoti on svoj supak cuva sigurnim iza obezbedzenjai boli ga za sigurnost gradzana,
Još malo pa cemo pistolje sa sobom nositi kao i mobitele.
Sta je cekao cijelu noc, sto nije odmah prijavio... sigurno su cista posla vidim ja to... :)
ljudi, nevezano za temu, hoce li ko kupiti audija? a6 je, benzinac, jutros prefarban, metalik crvena
je*o auto bez sajbe, bolje da ga voze citavog nego da ga razbiju bezveze..
Nigdje k'o u BiH, al' opet BiH u
oteli gospodara prstenova
Sreca ovakvi clanci imaju komentare pa se mozes nasmijat a ustvari je tuznog karaktera :D
Napadaci su dijasporci GARANT
tamo gdje ti zivis (tj gdje si pobjegao odavde) sigurno ima crnaca dosta, pa im izsamponiraj i operi glavu...
DESI SE,,,,,,
To je jedini nacin za audi
Ne bih da me neko pogrešno shvati, ali pola ovakvih slučajeva ni ne zaslužuje ništa bolje !
drvene palice su od ranije poznate policiji jer su iste vec koristene u slicnim otimacinama... sigurnosna situacija u sarajevu zdra'o..
I audi od ranije poznat policiji