Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba kalaš ispod pulta, pa da vidimo koce imat muda opljackati!
steta sto nije bio onaj drot sa alipasina da ih ohladi na licu mjesta
Iskreno, pokušao sam da povjerujem Nerminu Pećancu (po sistemu da treba vjerovati u ono što čovjeku odgovara) da se kriminalci nečće osjećati komotno u Sarajevu i sličnim izjavma, ali ne vidim da se išta promijenilo nabolje, sve je ostalo isto.
neku noc ja za vrata od radnje,kad zakljucano,a vidim ljude unutra,reko neka inspekcija,kad trci radnica i otvara vrata - HAJDE UDJITE, reko hvala i udjem....Normalno pitam sta je,kaze zakljucaju kad padne mrak.....I onda dodje na tv neki majmun iz MUP-a ili politicar i kaze Sarajevo je siguran grad....
Gdje ce na sabahu u pljacku?