Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LooL i ostali koji ste plaćeni da po forumima sijete lažni nacionalizam: DA BOG DA VAM NACIONALIZAM KUĆU I PORODICU RASTURIO, pa vi sljedeći put imali malo poštovanja i osjećanja kad budete birali posao IZDAJICE!!! KAD TAKO LAJAV JEZIK I LAKE PRSTE IMATE ŠTO NE NAPIŠETE KOLIKA VAM JE IZDAJNIČKA PLATA I KO VAM JE DAJE?!?
ma jaaa...kako da ne
he he he he he he he turci turci, sjeme vam se zatrlo sto ne odvukoste ova svoja goovna sa sobom da nam ne smrde po nasoj \"jednoj jedinoj\".
Ma to su presreli MEDJEDA koji je nosio lovu do postara, vidis da se sve dogodilo bez i jedne ozlede
Majko mila pa zar jos nose pare u torbama+?????pa sta je tu cudno??mene cudi kako svaki dan ne opljacka se neko ko nosi punu torbu para:)))))
bezveze ti je nagadjati tako, a i koja je svrha te price? ima policija za te stvari, upravo da se ne bi pogadjalo.
Edit: \"Policija je objavila da su se razbojnici najvjerovatnije u nepoznatom pravcu odvezli bijelim audijem austrijskih tablica \" moguce da su to uradili i Krscani iz Čatiča .... Muslimi nisu 100%
Nemogu vjerovat da se odo desilo u ovakvom mirnom gradu,ovo je neki mozda srboo uradio...u nas u kaknju od 60 000 stanovnika samo su 6 srbi...pa vjerovatno su oni :S.....Moj dedo sa saltera dize menziju,posto ima mnogo sellaaaa zato postar i nosi :S.....
nigdje vise u svijetu postar ne nosi pare u torbi. penzioneri dizu penzije na salterima.