Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vise postalo uzas svakodnevno lose vjesti ,samo pljacke,kriminal,ubistva,tuca napadi ,...hoce li se iko pozabaviti zakonom i sigurnoscu nase djece kao i svakog gradjanina.
kućni odgoj je na prvom mjestu! Svi malo više da posvetimo vremena odvoji djece ne bi ovoliko kriminala bilo umjesto što 90% majki prati jel Mirjana iz Zadruge abortirala ili nije, pojma nemaju gdje su im djeca
odgoju djece*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje ce Kineza ...jedino su mu mogli sendvic oteti hahaha
Cudo da NiP nije popravio sigurnosnu situaciju
Nemojte ba turiste dirat. Ovom prilikom bih posebno zamolio lopove i kriminalce da ne diraju ove nehljeboviće iz naftom bogatih zemalja što samo naše žene prcaju i drogu šmrcaju a teror provode nad građanima BiH a ubiše pričom o Islamu. Pustite turiste i pošten svijet na miru.
Ovo slika iz "zvijezda"nebodera-skenderija..kakve ima veze sa dobrinjom? Moram i ja kao neki kriticari nalo kenjati..😄😄
Daj policijo radi svoj posao ili ustite da ih mi pohvatamo i u miljacku baciti -pa tek onda suditi..Cuj turiste-koji ostavljaju novac u drzavi..fuj..Napravite im ceku i pohvatajte..sve to isti klosari rade znate i vi..
Das ist Walter moj Jangu
Haha a dje nece kad je Sarajevo puno kineza znaci vrvi sve
Na podrucju opcine sarajevskog naselja, boze ti sacuvaj
Došao si u grad kriminala kinez!
SDA bandit 1/1
DA SU NALETJELI NE DŽEKI ČENA VIDJELI BI TEK ONDA.
Ukrali,ukrali,ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali ukrali
kakvi ba kinezi sta kinezi 2 kineza vas prebila
E moj jaro izgleda u sarajevu samo klošari ostali - sva normalna osoba je vec negdje u inostranstvu. 😎
A šta da je čovjek počeo Kunfu? Opljačkali bi karu. Ali eto taj nije znao.