Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je nama pisat na tastaturi iz Sa, Tz, Ze...kako je živjeti u Trebinju, Banja Luci, Srebrenici...samo oni znaju. Vladajuće strukture vrlo malo su uradile da olakšaju ljudima povratak i egzistenciju u povratnička mjesta.
Pa vladajuce strukture u RS-u da su htjele da se ne-Srbi dobro osjecaju ne bi pocinile stravicne zlocine i genocid.
Mladića smatraju herojem, pa nije ni čudo da im ništa nije sveto! Fuj stoko genocidna!!!
Kako ste primitivni u pm
Bez komemtara, da ovo uradiš osnovni je uslov da si pravo glup.
Sama dzamija je u uskom centru grada, okolo je niz poslovnih objekata, sa zaposlenicima, dok pjesaci u velikom broju prolaze tom ulicom. Medjutim, ne postoji nijedan ocevidac, odnosno svjedok, da je vidio ko je razbio prozor, iako je isti vjerovatno morao se popeti na ogradu kako bi mogao gadjati prozor.
Bio sam jutros na licu mjesta, dok su novinari uzimali izjave od Imama i njegovog kolege svestenika. Novinarka BN TV-a postavila je pitanje Imamu, koliko je siguran da je neko razbio prozor, i da li je moguce da se prozor razbio sam?!
Cetnicki brlog. Koliko god se napinju da kao razvijaju turizam u Trebinju, cetnicko leglo ostaje cetnicko leglo. Lojavo, zaostalo, peksino i krvolocno.
bjednici, prozore razbijate .
Isti bolesni umovi koji se okupe na skupu podrške za Mladića. Od njih se ništa drugo i ne može očekivati. Možda su čak i SNSD-ovci, pa im Dodik naložio.
Malo im zločinaca, pa prave nove. Monstrumi!
Cetnicka balavurdija
Naravno, u Trebinju polome prozor na dzamiji u pitanju je zaostao i krvolocan narod a u Sarajevu izlome spomenike na groblju u pitanju su neodgovorni pojedinci i nevaspitana djeca.
Pa naravno, jedini ste optuzeni i dosudjeni kao narod koji je na svom celu imao genocidnu vlast koja je sprovodila udruzeni zlocinacki poduhvat nad nesrpskim stanovnistvom. - pampeRS
ma šta mi pričaš puško
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
One more kukavica ...
napraviće islamska SDA zajednica bolji i ljepši prozor u inat dušmanima. 😂😂
@SavjetnikHuso SDA... Platice ga 2500 maraka... U papirima...
Zlocinci koji nisu jos procesuirani .......