Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da ce poginuti kad mu nije osigurano mjesto za rad, tugaaa
Poginuo je radnik elektricnih instalacija firme Bosman.
A ne pišite svašta, sve što vas većina zna o ovome je da je neko poginuo u Safet Zajko od strujnog udara. A kako je do toga tačno došlo ne znate a krivca tražite proizvoljno. Znajte da će se za svaku riječ odgovarati a zašto sebi tovariti nešta za šta niko ne traži da baš ti pišeš i govoriš?
:-(
bio sam prisutan kada sefovi gradilista mole policiju i inspekciju da dodje na gradiliste i zatvori ga radi neuslovnosti. "gazda" koji je politicki jak i u papirima samo vlasnik pa ne odgovara nizasto tjera ih mimo zakona radi profita da rade.
kakav narod takva drzava..mada vecina ih nije ni razumjela sta sam napisao
Tume a zasto nije to popraceno nekom tv ili barem na portalima....koje gradiliste, koji gazda i to....
ovo je kriva inspekcija sto pusti robovlasnike da tjeraju robove bez opreme i obucenosti da rade po 10h dnevno. malo ih i gine kako je na terenu
Tume e to je srz problema jer se ovakve stvari ne bi smjele desavati.... stvar je u neopremljenosti i neobucenosti ljudi...Ovdje treba odgovorne tuziti...
23000 volti je proslo kroz mozak i on se istopio a vas moze drmnut 220 v pa vise da ne disete nikako
radis po ovoj vrucini za neku crkavicu da prehranis porodicu i onda pogines,tuga😔
22000 volti je proslo kroz mehki mozak i on se istopio a i vas moze isto zadesiti zato budite mi veseli
@Desstroyer5 LOKOM JE U VLASNISTVU OPSTINE NOVI GRAD, ONA UPRAVLJA CENTROM I GARANTUJEM TI ZIVOTOM DA SU PLATE MINIMLNO 800-900. U FIRMI U KOJOJ JA RADIM INZINJER MASINSTVA IMA PLATU OKO 1000KM...TAKO DA ZNAS, USLOVI SU PO SKANDINAVSKOM STANDARDU..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)