Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuca sa 10 duluma zemlje, auto A-a6, vikendica, ljetovanja 5 godina...sve za 280 hiljada..lezat ce tri godine...isplati se !!!
Što nisu napisali kako je to uradila, radi obrazovanja širih narodni masa... koje nemaju ni za kruha...
Ma ja standardno, sitna boranija hmmmmm!!! Dok okolni lopovi kao npr. Covic i kompanija, klepaju milione... Pa ih na kraju oslobode, kao nema dokaza oli ti pa po narodu ujede vuk magarca!!! Ali neka dok je sitne ribe, pravosudje ce se pravdati da nesto rade!!!
1.) o lektorisanju nećemo po ko zna koji put... 2.) firma u kojoj je radila je PRAVNO lice , a njen račun je konto bankovni na njeno ime kao FIZIČKOG lica.U praksi takva ransakcija MORA biti \"popođena\" sa računom,predračunom i sl. pošto je u pitanju transakcija sa računa pravnog lica na račun fizičkog lica MOOORAAA imati neki papir,uplata donacije,usluge i sl. ZAKLJUČAK:slučaj je mnogo komplexniji od vijesti.
Par zar je moguce?! Cak nije ni politicar, ccc.
devetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kap po kap i nakapalo
\"zbog osnova neovlašteno s računa navedenog preduzeća na svoj tekući račun prebacila ukupno 286.597 KM\" Hajd\' administratori, malo procitajte ovu recenicu jos koji put, pa mozda i skontate sta ste napisali
PRAVDA ZA RADNICE
Ode u tvorza 2-3 godine k\'o na godisnji, a onda rahat do peMzije.