Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu stepenici česti, a i rukohvati niski ne mrdaj kae eto lifta, sine njeg je voz slozio i nosio do Blazuja toliko se nalio da je mislio da ide stepenicama u zgradi a od voza mislio lift...Nek ti je lahka crna zemlja matori.
Kako te moze udarit voz koji ide 40km/h.Ili je bio pijan,bolestan ili se zelio ubit od nekih muka i problema ipak je covjeku 50god nije lahko.
Čovjeku je 72 godine bilo, jer je 1950. godište. Kako god, staro i iznemoglo, tako da se lahko može ovako nešto desiti.
A mozda je zelio da se ubije?'
Uvijek me interesovalo kako nekog voz udari, a udari cesto ... valjda ga vidis, cujes, ipak dolazi s pravca, ne sa L okuke
50-to godiste ....staro nit vidi nit cuje dobro.
Cojk bi zemlja zrak
sigurno neki beskucnik ili migrant... kako god, zao mi covjeka, ugasen zivot nesrecom!