Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedao bog nikom
...tuga golema.
Pazite ljudi jesu li vam punjaci ukljuceni kada niste kuci, svakom moze da se desi
od kad znam za sebe, punjac je ustekan vazda, sad si mi suho svezao.. 😂
Gotovvo svi punjči su made in china, nedavno sam kupio Huawei P9, a punjač kineski, nego treba se držati pravila: puni telefon kad si priutan i po završetku odmah izvaditi iz utičnice.
Ljudima bi jos pametnije bilo da ne zovu kineske elektricare kuci da im cackaju po elektro-instalacijama pa bi mozda osigurac izbacio i kuca / stan ne bi planula.
Je li prezivio -punjac ..da je bilo srece pa makar uticnica citava ostala .
ajfon ili android? Govorite!
NIKAD ne kupovati SKLJ punjace (Esperanza, Acme, Platoon, po nasim radnjama - naruciti kvalitetan zamjenski npr. od firme Ugreen - kostaju cca 15KM a zasticeni su od pozara, kratkog spoja itd. https://tinyurl.com/yb2zzrqt https://tinyurl.com/y98wfhe4
Pucaju minuse preprodavaci kineskog smeca vrijednosti 2KM a koje ovdje s astronomskim marzama prodaju pod 10-15 KM. https://www.tablix.org/~avian/blog/archives/2014/05/idioternas_usb_charger/
Hoce to ko koristi kineske punjace od 10KM.
Moze li neko ovo pojasniti, ja koliko znam i mislim, originalni punjaci tesko da se mogu zapaliti, uglavnom kineski koji se narucuju preko e Bay..
To je to kad se koriste neki "zlj" punjaci iz Kine ....
pa svaki el uredjaj koji se koristi u bih je iz kine. I svaki veliki proizvodjac ima proizvodnju u kini