Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzi se momcino! Niko i nista nije vrijedno samoubistva,definitivno treba "prosiriti" posao psiholozima.Roditelji ne mogu uvijek pokazati pravi put djetetu.
Za ovaj slučaj za mene su isključivi krivci roditelji. Dijete (nije u pitanju mladić) sa 15 godina si dijete, mora biti pod nadzorom roditelja koliko god je to moguće, ako je moguće svih 24 sata. Kako je moguće, ako roditelji vode računa o svom djetetu, da isto ima oružje kod sebe. Halo, u ono zlatno vrijeme, kada smo imali zemlju jaku kao beton, sigurnu, pravu zemlju moja majka je meni redovno trkeljala stvari, svakodnevno je to radila a to mie je rekla tek kada sam omatorila.
dok god uzor djeci budu primitivci sa utokama a ne nesto kreativnije, bit ce ovoga. a da ne spominjemo koliko ima oruzija u BiH. ako je pistolj od babuke. prdekana do struhnuca
Onaj sto za tebe zivii sto ne zeli da je krajj, onaj sto te lido volio ja sam tajj
jel pao na jednom za pet stoja
dno dna društva
I sta sada treba da mi citaoci radimo?? Mozda sa stavimo mapu sela Puhovac preko profilne slike ili sta??? Koliko se danas njih upuca,otruje,overdozuje I sl. Sirom svijeta pa nikom nista.... Nego otkud tom maloljetniku oruzje???
tuga ,čemer i jad!!!! pa 15 ti je god. zivot cijeli pred tobom dijete!!!!