Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma trebaju roknuti kojeg sudiju i tuzioca , ob´nda bi se vjerovatno kazne poostrile. za pucanje i nosenje oruzja.
Ne trebaju nama ratovi,sami cemo se pobit
pliva patka preko Save nosi pismo na vrh glave u tom pismu pise R.S. nema vise..... THE END
Nije ovaj Hafizović pekar , njemu je to nadimak PEKAR a da jeste bahara sirovina i teška lopina jeste. Oštetio i prevario je on i mene i mnoge druge. Nije džaba iz Zenice i da nešto vrijedi ne bi došao na ženin miraz i ne bi sebi dozvolio da mu punac i šure daju plac i naprave kuću. Gdje god je radio dobio je nogu jer je poslodavca podkradao.
podjelite him teško naoružanje pusti lahko.
"P.r.i.p.u.c.a.l.o" se i u Karadaglijama u Tešnju. "P.u.c.a.o" PEKAR Hafizović Esad na 70-togodišnjaka šaljući ga u P.M. jer ga je ovaj starac upozorio na štetu koju tom čovjeku ovaj Hafizović i njegov sin Fahrudin Hafizović konstantno nanose. O tome je i policija obavještavana i izlazila više puta ali kako ono reče sada već bivši R.e.i.s M.u.s.t.a.f.a C.e.r.i.ć: To je tradicija i običaj bošnjačkog sela". A i ovaj Hafizović je iz nekog zeničkog sela.
Da zivot u ovoj zemlji ima smisao, da se mogu zadovoljiti minimalni uslovi zivota, da novo jutro i dan sto ce doci imaju svoju poentu, ovakve stvari ne bi svakim danom u sve vecem obimo postajale svakodnevnica. Jednostavno FRUSTARCIJE SU NA TAKVOJ RAZNI da se ne moze kontrolisati BIJES a sve je to opet uzrokovano nesređenim zivotom ljudi. Najveca TUGA u cijeloj ovoj prici je sto ne stradaju oni koji su nas sve skupa doveli do takvog NIVOA FRUSTRACIJA, BIJEDE, OCAJA, gdje se gubi SMISAO ZIVOTA, tako da jedni na druge DIZEMO RUKU, nekad izvrsavamo i SUICID, jer dođemo u takvo psihološko stanje ne vidimo izlaz iz problema i onda ljudi ucine ono najgore. Sav ovaj BIJES I NEZADOVOLJTSVO jednog dana, ja se nadam i vjerujem da je taj dan sve blizi kad ce se sav BIJES, TUGA , NEZADOVOLJSTVO iskazati na onim mjestima koji na direktan i indirektan nacin snose ODGOVORNOST za sve ove pogubne i ocajne stvari sto nam se desavaju a to su INSTITUCIJE U KOJIM SJEDI VELIKI BR POLITICKE E.R.G.E.LE.
što ne javite o Pošteno Duške Jurišić sinoć? pa senzacionalna emisija, ako država ništa nepokrene nakon emisije onda moramo uzet stvari u svoje ruke pogledajte po internetu svakom je mutan Kulenović a i žena profesorova,čuj bacat mu knjige, neprijavit odmah.. kao da je Agata Kristi pisala svaki inspektor bi jedva dočekao ovakav predmet da otvori istragu a neda je nedozvoli! bakireeee.... spavaš liiiiiiiiiiii
ma zezas
Prolazio sam kroz to selo. Tamo se još nije oslobodilo.
ISTINA
Los Zerbos osamostalit ce te se isto i kad Liverpool osvoji Premiership,a sto se tice dusine to je gornji dio sela lasva na opstini Zenica a najblizi grad je Busovaca Pozzz ;)
STO JEDNOSTAVNO NEODETE FINO U SVOJU SRBIJU KAD VAM BOSNA I HERCEGOVINA NEVALJA
Tako ce biti svaki dan kada se drzava gradi pod islamskom deklaracijom. Fala bogu pa Republika Srpska ce da se osamostali od ovih federalnih divljaka, samo je pitanje kratkog vremena, kada moze Palestina moze i Srpska.
bilo malo previse fabrika a zafalilo dzamija pa bali.janderi poukidali fabrike a poatvarali dzamijetine i vidi cuda vratili se expresno u 15. vijek :)
STA
>>u doslo je