Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja komentara u pm... Svaki dan ubistva,pljacke,dilanje i cim je Buca Potok u pitanju odma rasprava ide i 1000 komentara od toga 20 normalnih ostalo (seljaci,debili,sandzaklije,kriminalci,narkomani itd itd)
Efendic je mafijas kao i ovi sto pucaju.Ne radi nista po pitanju kriminala u Novom Gradu.Njemu jadne cuke smetaju.Efendic je najveca ubleha na svijetu.Da Bog da mu ovakvi krimosi dosli glave i skratili ga za istu.Da mu naplate svo zlo koje je radio i koje radi.
zona sumraka
Ma nije mu vratio knjigu pa zato ...
Koja je vukojebina ova zona oko Zraka-a, da te neko rokne, tri mjeseca niko ne bi znao gdje su ti posmrtni ostaci...
jadfgad
Znam da sam upoznao to naselje noseci drotovima "kafu"po restoranima koje I sami drze tamo. Sosoni su malo vise gore gdje uspinjaca treba. Nacelnik tamo zivi, asfaltirao je put, napravio okretnicu iznad a translocirao ambulantu nize svoje kuce.
odakle si kaze iz Sarajeva odakle tacno iz Buca Potoka HAHAHAHAHAHA!
Ima gradjevina i iz kraljevine,a samo da znate Buca P. je imao bazen prije Zagreba i Beograda....iza ambulante se nalazio...pa rukometni teren,pa streljanu....
Cuuuj pucnjava, pa nije odavno bila!!
uhapsi slika pusti da bi kasnije mogao biti od ranije poznat policiji
ma to snimaju film
🤠
Čuj Šošoni hahahaha
Da se hoce poubijati da normalan svijet živi u rahatluku
U Sarajevu nemiri. Zdravo.