Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila je socijalna distanca preko 1.5 ,etar, imali su maske i rukavice, djeca i starci nisu bili napolju. Solak likes this,
Situacija u Sarajevu se vraca u redovnu, dugo smo i izdrzali
I tebe sam sit Solace, mene si zatocio, samo da bi umocio.... Ko je danas popularan od ovih folk zvijezda da mu prodam hit?
dr zo 😂
@silentbob2 on je ba o'so u poljoprivredu. Kako se zove onaj sto je U konjicu pjev'o pa fasovo. On bi to mog'o emotivno iznijeti sa puno trilera.
veći šou nego kad je Vještica na muža pucala
Napisati kaznu odmah tom drotu ,upaljene maglenke a lijeva neispravna,grebo vas otac nesposobno-uhljepski... Nova auta , a vi smeće od njih pravite..
Debil pucao na curicu i njenu stariju sestru. Nadam se da ga je policija uhvatila i želim mu puno batina u Policijskoj stanici i dug i bolan boravak u nekom od KP domova.
Nemoj nam te sture informacije, daj jos detalja, pa nisi novinar Kljiksa, inicijiale, lokalitet, motiv...
@Lexilium Motiv je porodična svadja. Posvadjao se sa bivšom ženom i pucao ispred haustora na njene sestre. Ispalio 5 metaka curici od 7 godina pored nogu i pobjegao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ko u dobra stara vremena....
catchy... ni dobre pucačine niti sočnog ubistva niti bijega nakon "obaranja" pješaka autom... eehhhh
nego ima li gdje vuve da valja....
@silentbob2 ima kad se ja najedem zeljanice pa posle 24h kad je preradim. Miris boli glava. Majke vam ga sprdim narkomanske sve vas treba potrovati ko pacove.
To majstori. Malo starog filinga. Da se razbije korotonija.
Ne bi morali pištolj koristit da nije ove socijalne distance.
Oštro osuđujem sve oblike uznemiravanja građana
Sigurnosna situacija zadovoljavajuca.
pa ko je pucao ako nema povrijedjenih...nece valjda traziti osumnjicenog iz udruzenja za slijepa i slabovidna lica...ili nekog ko boluje od parkinsonove bolesti...
@yeba ma sve pucaci brate moj, saseru se kad uzmu utoku u ruku...opale metak i bace ga na zemlju
Alipašinac pucao u koronu.
Alipasino je u Novom Gradu
Ma ovo je haos