Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pohapsiti i strogo kazniti!U sred Titove idioti pamogao je neko od slučajnih prolaznika nastradati!
pamtis li tita jel to onaj mali
ali u ostalim ulicama moze se pucati,jeli to tvoja poruku!!!???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E moj marsale..nekada se po tvojoj ulici bezbrizno i sretno setalo, danas se rokaju po istoj
ja kontam nake ljude upucalo, kad ono garavi stradali u želji za lakom kintom. samo naplatili svoj trud, ništa strašno.
Nedzad Fazlija trenira za Olimpijadu
Uzimali covjeku rekete, prekipilo mu i uzeo pravdu u svoje ruke... nece pustiti da ga gamad pljacka... a gledaj onog debeljka policajca kako sprinta kolko li si dao da te prime... tesko nama u ovako korupiranoj drzavi.
Sad djeca pocela da glume mangupe u sarajevskoj mahali.
Titova, halo, kakva mahala?
divlji zapad
mozda ne bi bilo lose kada bi se vidio poneki policajac u gradu. ova dvojica (ali i ona dva debilna brata mutanta) maltretiraju ljude po gradu i nikome nista. U zadjih 20 godina jedino sam uspio da vidim da policija skloni kakvog ulicnog sviraca sa ulice (po mogucnosti iz perua)
@WalterW ocito me hodas po gradu od trznice prema BBI centru uvijek mozes vidjeti 1 uniformisanog žandara drugo je sto ti vrlo rijetko dolazis u grad
Šta bi reko doktor Arslanagić na sve ovo??? Arsla je zaaakooon, car ih navuko pred kamere...
Velika greška za doktora što ih nije kvalitetno ukanto. Sad je ispo jalijaš, a mogao je to odraditi kako je po propisu. Srećom se mogu dani otkupljivati, malo skuplje plombe i mostovi i eto slobode za godinu dana.
vidi drota sto trci s trakom, mora da je pripravnik hehe
Pa kamere su tu, jedinstven trenutak slave :-)
nako
Gavrilo oci u oci sa Inskom...
"Bruda" mentalitet vlada Sarajevom
ljudi uozbiljite se treba biti u formi. rat nam pred vratima
Ma samom nek se puca
Juhuhu, jest daje Džalalabad ovaj grad al ga volim najviše na svijetu, svu ovu sarajevsku jaliju, ove napuhane sandzose, sitnjicave istocnjake, ma volim te rajvosa takvo kakvo jesi, bolje mi ne treba.
Kako ti se ne smuci da budes toliko glup?