Izvršen uviđaj
0

Pucnjava u Banjoj Luci: Ranjen muškarac, policija traga za napadačem

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Jedan muškarac je ranjen iz pištolja u nogu u pucnjavi koja se dogodila ispred jednog ugostiteljskog objekta u banjalučkoj Cerskoj ulici, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Kako se dodaje, nepoznati muškarac je najprije verbalno napao povrijeđenog muškarca, da bi potom iz pištolja ispalio nekoliko hitaca prema njemu i ranio ga. Napadač je nakon toga pobjegao, a policija traga za njim.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče su postupili po zaprimljenoj prijavi da je nepoznati muškarac došao ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Cerska, gdje je prvo verbalno napao oštećenog a zatim je iz pištolja ispalio više hitaca kojom prilikom ga je pogodio u predjelu nogu, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu", saopćeno je iz policije.

Dolaskom na mjesto događaja, potvrđeni su navodi prijave, a povrijeđenom je ukazana pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

"Izvršen je uviđaj i konstatovano je zatečeno stanje, a dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na identifikovanju izvršioca i rasvjetljavanju krivičnog djela 'Izazivanje opšte opasnosti'", navode iz PU Banja Luka.