Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je jedan od načina komunikacije sandžaklija, kada mu kažeš jednu prosto-proširenu rečenicu, on odmah vadi pištolj da puca jer, jadan, misli da si mu opsovao nešto...
Jutarnja fiskultura.
ma ovu sporadicnu pucnjavu vise ne vrijedi ni komentarisati...
ma kad je šelnuk nek i hala gori.udriiiiiii jbt....
OVO je bilo vjezbanje GADANJE METE U POKRETU (META SE SKRIVALA IZA PARAVANA KAO NA STARIM SEGA IGRICAMA ONI KAUBOJCI KAD IH OCEKUJES NA PROZORU)
Puko pistolj od smijeha :D
Samo da su malo precizniji i da se konacno medzusobno pobiju. Jedan po jedan bi odpadao i nestali bi ubrzo svi. Lijepo bi se disalo.
NIŠTA NOVO :/
Ciganska posla...