Rogatica
0
Pucao sebi u glavu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad\' ces ti kao nesto \"njima\" namiriti ako \"proslavis\" smrt nekog\' covjeka, kojeg eto nit\' si nit\' ces znati al\' bitno je da je \"njihov\"... jel\' to logika? Blago tebi i svim ovima koji kao ti razmisljaju... a evo vidim imam vas mashalla na \"svim stranama\"... e sad\', zalosno je to sto se sad\' mozete rokat\' i dugove namirivat\' samo ovim demokratskim sredstvima (tipa izborima ili evo \'sovanja majki po forumima itd). Treba na livadu pa jedni na druge al\' sve nozevima, pa fino naplatit\' sve sto mislite da treba -- a k\'o prezivi \"jesce zlatnom kasikom\" jelte? Pozdrav od cetvrtog (ima i nas mashalla).
Koji pokolj, pa ima vas Rogatičana u Sarajevu toliko da se nakada stekene utisak da je Rogatica prije rata bila milionski grad. Veliki dio vas je ispunio svoj dječački san - da živite u Sarajevu. I to zahvaljujući ratu. Na kraju odakle ti znaš ja li ovaj nesrtni čovjek nacionalist i četnik. Na osnovu čega to cijeniš. Ako cijeniš na osnovu toga što je Srbin i da je iz Rogatice, onda si stvarno jadan ili jadna kao svi ostali nacionalisti i šovinisti. I ja sam u ratu izgubio brata i sam sam bio ranjen, ali nikada nikoga nisam mrzio na osnovu nacinalnosti ili mjesta rođenja ili življenja.
Ne seri, jer nisi dozivio/la, pokolj u Rogatici koji su ce*nici uradili! Zato, zacepi pi*ku i ne se*i!!!!!
Prema ovim dosadašnjim komentarima mogu napisati samo jedno. SVI SE VI ISTI, I JEDNI I DRUGI I TREĆI. Žalosno je to što nas četvrtih ima jako, jako malo. Nek je pokoj duši ovog nesretnog čovjeka.
Posto su ocistili sve nesrpsko stanovnistvo iz Rogatice, opljackali sve Bosnjacke kuce, sada im jedino preostaje da ih prati nasa kletva! Svi ce oni tako zavrsiti!
kako bre nisi video, šutanje mrtvih civila nisi video?
ma treba reci pokoj mu dusi ali jeste. sigurno je u rogatici imao samo priliku vidjeti paljenje staraca i starica muslimana koji nisu htjeli sa svog ognjista.
ne znam ko su veca g.o.v.n.a saxovci koji dopustaju komentare na ljudsku tragediju il lesinari sto kuckaju
definitivno, bosnje su najprljavija i najpodlija nacija na ovim prostorima. toliko bolesne i sulude mrznje prema drugima oko sebe nikad nisam vidio niti to ima igdje u svijetu. da vam je bog na pomoci ali se molite da ne dodje do novog sranja.
Cuj vam komentara bolesnici turski...
Mladicu generale, hvala ti za Srebrenicu!
Je li Zastavin pičtolj?
Jedan ceto manje samo bozija je kazna najgora
Tako je to kad te proganjaju duhovi proslosti !!!!