Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mm Jaro, molim te, kad vec znas za ovog pisca, reci nam sta je znacajno napisao taj pisac i po cemu je poznat. Unaprijed zahvalan!
HAJMO SVI NA GLASOVANJE...JA CU OPET GLASOVATI ZA OVE STO SU NAM DONIJELI OVU DEMOKRATIJU SA PUCANJEM I MISLJENJEM: SDA DEMOKRACIIIIIIIIIJAAAAAAAAA !!!
Naziv ulice je HIFZI BJELEVCA :D (btw. on je bio pisac )
Sve baliya do baliye.
Želim da poručim kkmetovima,oološu mrski i slugarski,mrššš u kućare!500 godina robije,nije malo.
E, jesu dosadni ovi sa Širokog, ne znam kako im nije jasno da se odmah zna da su oni?! Znam da, kako naši objektivni sarajevski mediji pišu, dolje rade upravo ovako. S druge strane, znam da smo mi, sarajevske potu.rice, kulturan i uljudan narod, koji se bavi pozorištem, književnošću, likovnim izložbama i sličnim stvarima, a ne pištoljima, ubistvima, pljačkama i tučnjavama...
blobi jarane, nakkarraaj im se maateerre baalliyske looyave ciigannske pooturichke da ja ne moram prljat kyrca.
@blobi Pseto bolesno,marsh u kućaru!Zašto jutros nisi uzeo lijek kad ti je doktor lijepo propisao isti!
Blobi mutavko,jel ti Radončić mami udarao štembilj pa si toliko zavr\'o da dokažeš da je velik sa svoja 162 cm?I kao obrazovan i još pismen.A ovo pljuvanje po najvećem stratištu Srebrenici da i ne pominjem,dečko mnogo si bolestan.By the way selo iz kojeg dolazi Radončić je za tu Žepu zadnja mišija rupa.
Govedo perverzno i bolesno,nek je Radnočić pismen,ovčar k\'o i ti.Radončić je za tvorzA a ti za ludare.
@kobilić Zabij ga svojoj rahmetli mami u pakas, izvadi je iz tabuta pa je nabijaj, nayebem ti se sestre sirotinjske. Da neces mozda ti voditi drzavu, ili neka neobrazovana sirotinja iz tvoje rodbine? Zasto ti nisi profitirao od rata kad si vec ogorcen na one koji jesu? Idi skoluj se kopile jedno! Yebem ti Zepu i \"Zepa Internet Services\" d.o.o!
@rotschild @@rotschild u pravu ste skroz
E moj Mitre raspadao se ti nama
Bilmeze,ne lupetaj.Dobar ti Radončić,jeEEbeš Srebrenicu vidiš da si idiotTTTT.I da ne znaš kako je ova pseudoelita došla do inicijalnog kapitala za zidanje svojih praznih zgradurina u koje niko pošten i normalan ne ulazi.Ponovim ti postupak s Hašim agom i majčinom mindžom.
Tako je lave,svi znaju da je novac pogotovo ovaj virtuelni(kartice i sl. sranja)glavno oružje modernog robovlasništva,jer mlad si hoćeš da jedeš-hoćeš da jebbbbbbbbbbeš a to košta,a novca ima u banci i ti fino odeš uzmeš ga jer imaš nagone i onda te baje zajašu,ne moš oka otvorit do neke 60-te,tad ti isteknu svi krediti i stekneš pravo na penziju koju kršiš na ceker lijekova u apoteci,te prostata,te kardio te ovo te ono.Sve u svemu đe si bio šta si radio...