Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može biti Fiat Kedi nikako, može biti samo Fiat Doblo. Isto kao što ne može biti ni Volkswagen Punto. E moji novinari, ja bih barem provjerio prije neg objavim nešto javno. :) Očito su ti znali šta im je plijen, čim je u pitanju bila veća svota novca.
mislim da je uredu sa se u ovom gradu počne legalno nosit vatreno oružuije. Ekonomska kriza, psihopatije, edipovi kompleksi koji nisu razrješenji, savim je uredu kao dio dodatne opreme, ili kao što imaš mobitel da imaš pištolj.policija može do određene mjere ali ne može puno. Ovo sve liči na jednu veliku psihijatriju otvorenog tipa, mislim na BIH. Nezaboravite da je poslije rata odgovorim za ratne zločine odgovorno oko 10.000 ljudi, a mali broj se tek procesuira, ovo je vrlo bolesno društvo, bolesne kulture i tradicije, utemeljeno na krvi, mržnji, pljački, otimanju i plaču nevinih...eto to je Bosna i Hercegovina
stvarno treba javno pozvati da narod uzme pravdu u svoje ruke. svakako je policija nesposobna otkriti kada neko nestane. a i njih cemo tako spasiti od blamaze koju sami sebi prirede.
Majorizacija na djelu, ne dozvoljavaju hrvatima vise ni švercati!