Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA OCEKIVATI U SIROMASTVU I PORED OVAKVIH POLITICARA...ONI POKRADOSE MILIONE PA NIKO NE ODGOVARA.. OVA PLJACKA JE U ODNOSU NA TE NEBITNA...
gooooooood moooooooooooooooooooorning sarajevo počinje uobičajan sarajevski dan bit če jedno pet rajbojništava , otimačina i provala danas oko tri sudara vozila te oko dvoje mrtvi i više povrjeđenih sve u svemu SRETNO SVIMA DANAS a, ko preživi vidimo se sutra !!!
Umrle im ka ram, lopovske. dabogfda pocrkali somovi!
Ako neko zeli 50$ Besplatno na pokeru, upustvo moze naci ovdje. Samo trebate rijesiti kviz od 20 pitanja: http://www.facebook.com/50dolara.Besplatno.na.pokeru pomoc za odgovore skype: poker.pomoc
Hellcome To Rajvosa.
samo da se zna ovo je opljackao edis banda uz pomoc mrtvog blizanca molim policiju da reaguje
Ostavke
PS. @MUP: Jedan mali savjet - Od sad\' pa na dalje i ubuduce kada god ovakve uhapsite, prvo ih izlemajte do te mjere da su \"jedva\" zivi kada ih predate tuzilastvu, po mogucnosti da im polomite barem 2 uda, i zaprijetite da ce i druga 2 dijeliti istu sudbinu ako ikada i pomisle na krivično djelo!
Zao mi covjeka, zelim mu brz oporavak i skorašnje hapšenje ovih \"monstruma\" i vješanje istih za mu.da i istovremeno kamenovanje ispred BBI-a! PS. OVO JE NAŠA DRŽAVA ZA ČOVJEKA - ŠTEDIMO HILJADE, KRADEMO MILIONE! + DOZVOLJAVAMO I TRPIMO NASILJE I KRIVIČNA DJELA SVIH OBLIKA BEZ IKAKVIH KOMENTARA, KAMO LI SMIRIVANJA GRAĐANA ITD. GLASAJTE I DALJE ZA ZLAJU, DAMČETA I NERU!
j*e*b*e*m i*m* *m*a*j*k*u* sta koji krc pucaju???
A gdje nadjose pucati na radnika benzinske pumpe :-( Da su nekog politicara isprepucali i opljackali pa da im covjek i cestita a ovako bjeda na bjedu udarila, ne valja to nikako ..
Ne govorimo VISE o srbima,hrvatima,nacionalnim ugrozenostima,GOVORIMO o nasim neprijateljima koji zive sa nam i nalaze se medju nama.. SDP da je dobar pobjedio bi garant i u Banjaluci i u Mostaru .. DOSTA je njihova organizacija sastavljena od narkomana i druge bagre, 60min Bakir-placenik,huskac protesta, okoristili se nevoljom,mukom,patnjom naroda,mnoge NVO su proizvod SDP i takve policija stiti jer su povezani sa glavonjama iz SDP, jedino mi je zao policajaca koji moraju trpit svoje SDP sefove ali ponosan sam na one koji vide sta je istina a sta nije .. SDP je zlo i sjetite se samo koliko je zijanilo ljudi od dolaska njihovog na vlast.. Jel vidite ikoga iz SDP da se obrati ljudima, da se obrati Sarajevu ?????
ee hajde sada razumni da budemo, sarajlijice. Sjećate li se kada je posljednji ovakav problem bio u BanjaLuci????? Možda prije pola godine ili godinu dana?? Upravu ste ni ja se ne sjećam, svi mi prilčamo dodik ovakakav dodik onakav, ali ja bar svom stanovništu obezbjedio osnosvu stvar koju svaki valdar mora obezbjediti, a to je SIGURNOST. U sarajevu se ovakve stvari dešavaju svaka 2-3 dana. Budimo realni i priznajmo loše ste birali sa crvenkapicama.
za sve je kriv Brankovic:( Da mi je znati gdje su oni silni SDP-asi: DOSTA, Sarena revolucija, CCI, Vau-Mnjau, 60 min. ...
DRŽAVA ZA ČOVJEKA!!! DOLE SEMIHA, DOLE TAJO!!!
evo novog clanka
SDP smeta HDZ-u,SDA-uSNSD-u SDS-u dokazanim neprijateljima BiH